Gele Manta parasol van TUUCI in Alphen aan den Rijn

TUUCI-parasols worden naar wens samengesteld en geleverd. Zo hebben we voor een klant in Alphen aan den Rijn een fraaie en opvallende gele Ocean Master Manta Cantilever geleverd die volledig overeenkomt met de gele accenten van de woning. Dit is mogelijk door het gebruik van de speciale Marine Sunbrella stof die in vrijwel elke kleur leverbaar is.

TUUCI Ocean Master MAX

Kenmerken van de TUUCI Manta

De Manta kenmerkt zicht door zijn golvende ontwerp welke op het water van de oceaan geïnspireerd is. Ook is openen en sluiten van deze parasol een handomdraai te doen door de handige Easy drive Crank. Een draaihendel waarmee u ligt en makkelijk de parasol kunt bedienen.

We hebben deze parasol geleverd met een geïntegreerde betonnen voet welke vakkundig en fraai is weggewerkt tussen de beplanting van de tuin. De parasol kan op deze voet 360 graden draaien en daardoor de tuin naar wens voorzien van de juiste dosis schaduw.

Bent u ook toe aan een nieuwe en slimme schaduwoplossing voor uw tuin? Kom dan langs in onze showroom en probeer de parasols van TUUCI of een van onze andere fraaie merken. Onze medewerkers demonstreren deze graag aan u.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.