Alblasserwaard relaxt op LOFDesign

In het prachtige Streefkerk hebben wij bij een landelijke woning een LOFDesign loungebank afgeleverd. Vanuit de woning en het terras hebben de bewoners een wijds zicht over het polder landschap van natuurgebied Alblasserwaard.

Match tussen huis en tuin

Het frame van deze loungebank is voorzien van de zelfde RAL kleur die gebruikt is voor de woning. Daarnaast zijn de antraciet kussens in de zelfde kleur range (antraciet) uitgevoerd, die gebruikt zijn voor de kozijnen. Deze kleur combinatie match hierdoor uitstekend met de woning en de tuin, waar deze prachtige 13AL loungebank is gepositioneerd.

Modulaire loungemodules

De elementen van de 13AL serie van LOFDesign zijn modulair, vandaar dat er op elk (dak)terras of balkon een passende lounge gecreëerd kan worden. Deze lounge set bestaat ui onder andere de volgende modules; 13AL Lounge Basis, 13AL Lounge Armrest, 13AL Lounge Corner en 13AL Lounge Footstool die gecombineerd is met het aluminium dienblad ‘Table Tray Lof’ die in de zelfde RAL kleur is uitgevoerd!

LOFDesign 100% Hollands fabricaat

De 13AL serie is ontworpen door Nederlandse designer Bart Vos. De aluminium frames en de kussen van Sunbrella stof worden beide in Nederland geproduceerd. Vandaar dat de loungemeubelen van LOFDesign 100% Dutch zijn.

Loungebank in eigen stijl

Doordat de productie van deze tuinmeubelen in Nederland is, kan deze 13AL loungebank naast de standaard uitvoeringen ook uitgevoerd worden in vele andere RAL kleuren. Tevens kunnen de kussens ook uitgevoerd worden in diverse andere Sunbrella stoffen. Dat kan uitlopen dat u uw favoriete kleur van bijvoorbeeld uw luxe bank of heerlijke fauteuil kan doorvoeren naar buiten.

Helaas, de meubelen van het merk LOFDesign niet meer leverbaar. Door de extreme prijsstijgingen van materialen heeft dit Nederlandse merk moeten besluiten te stoppen met de productie. In onze winkel te Waddinxveen helpen wij u graag verder met het zoeken van een passende lounge set.

Share Project :