Gloster tuinmeubels in Reeuwijk

In het waterrijke Reeuwijk hebben wij prachtige tuinmeubels van het merk Gloster afgeleverd.
Het heerlijke knusse plekje aan Reeuwijks plassen was er al, helaas miste er alleen nog een lekkere lounge stoel. Om heerlijk te kunnen genieten van de ondergaande zon of een warme zomerdag. De bewoners van deze prachtige locatie waren opzoek naar 2 lekkere lounge fauteuils voor buiten. Het meubel moest een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking hebben, waarbij royaal gezeten kan worden.

Gloster lounge chair

De Gloster Bay lounge Chair kenmerkt zich door de verfijnde afwerking met een comfortabel zit en rug kussen. Het kussen is uitgevoerd in een Granite stof kleur, de stof kenmerkt zich door de een grovere weving, waardoor het kussen stoerder overkomt.
Als het kussen uit de lounge chair wordt gehaald blijft. Komt het verfijnde en met zorg vervaardigde teakhouten frame tevoorschijn. De rug zitting is daarbij transparant doordat deze uitgevoerd is met grof geweven stof.

Bay lounge serie

De Bay Lounge serie van Gloster is naast de lounge chair ook verkrijgbaar in diverse andere modellen. Zoals o.a.; teakhouten ligbed, relax stoel, banken met bijbehorende koffietafels. Hierdoor is er voor elk terras of Wellenstuin een passende set te creëren.

Share Project :

  • Categorie:
  • Share Project :