Parasol bij tuinmeubels Wassenaar

In het bosrijke Wassenaar in de provincie Zuid-Holland hebben wij een prachtige Umbrosa parasol geleverd. De Spectra parasol van Umbrosa is speciaal door de opdrachtgever samengesteld. Hierdoor past de parasol in het geheel van de moderne en landelijke tuin welke gelegen is in het bosrijke Wassenaar. Wie wil dit nu niet? Heerlijk lounge op tuinmeubels in Wassenaar!

Parasol montage op locatie Klaar voor vertrek - Umbrosa
Parasol montage op locatie Klaar voor vertrek – Umbrosa

Kleurrijke tuinmeubelen

De Umbrosa Spectra parasol is uitgevoerd in de Taupe kleur uit de Sunbrella stof: Limited Edition. Deze taupe kleur kom goed overeen met de royale lounge bank die geheel opmaat is gemaakt. In deze loungebank liggen taupekleurige zit en sierkussens.

De beschermhoes van de parasol en en loungehoek zijn beide uitgevoerd in een grijze stof. Het geeft naast een goede bescherming aan de tuinmeubels ook een rustig effect.

Luxe Tuinmeubels Wassenaar Loungemeubels - Parasols - Pottery

Multifunctionele Umbrosa parasol

De Spectra parasols kunnen in verschillende posities worden gepositioneerd. De top van de parasol kan langs de mast naar beneden worden geschoven. De top niet helemaal horizontaal te staan maar kan ook tijdens het gebruik naar een verticaal stand worden gepositioneerd. Hierdoor kan er ook schaduw worden gecreëerd als de in de avonduren zakt.

Is de Spectra ook ideaal voor uw tuin? Kom langs en test hem zelf uit! Wij demonstreren hem graag aan u.

Share Project :

  • Categorie:
  • Vaardigheden:
    • Maatwerk
  • Share Project :