Ruime design loungehoek in Aerdenhout

In het bosrijke Aerdenhout hebben wij een prachtige witte loungebank afgeleverd. Aerdenhout ligt in de prachtige omgeving van Bloemendaal, Benebroek, Overveen, Vogelenzang en Haarlem.

Luxe Loungen in Aerdenhout

Deze witte Vila is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Het witte aluminium frame van de loungebank is in de zelfde kleur als de villa gepoedercoat. De witte accenten geven een prachtig contrast tegen de groene accenten van de omliggende bomen. Daarnaast is door de witte kleur samenhang tussen de villa en de loungebank.

Op de loungebank liggen antraciet grijze kussens die in weer en wind buiten kunnen blijven. Dit door het gebruik van Sunbrella stof en de juiste opbouw van de kussens.

Tuin compleet met potten

De zwarte plantenbakken van Bloom Holland hebben een groot contrast tussen de woning en de loungebank. De ronde plantenbakken zijn accenten tegen deze woning, in deze bakken staan grote olijfbomen die een Ibiza sfeer creëren.

Share Project :

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close