Schaduw terras in Alphen a/d Rijn

In Alphen aan den Rijn hebben wij op een terras een schaduwdoek geplaatst. Het ruime (lounge)terras gelegen aan de Oude Rijn heeft zandkleurige tegels van Schellevis. Deze kleur refereert naar het zand van het strand.

Beach sfeer Alphen aan den Rijn

Om de beach sfeer te creëren is een standaard schaduwdoek niet voldoende. Wij hebben samen met de opdrachtgever gekozen voor de frisse Mint kleurige Ingenua doek van Umbrosa. Het doek is bevestigd aan robuuste kastanjehouten palen met de bevestiging accessoires van de Ingenua.

Flexibel schaduwdoek

Het kunnen creëren van schaduw over de gehele dag is fijn. Door het gebruik van de juiste bevestiging materialen kan het schaduwdoek flexibel worden gepositioneerd. Zo hebben wij gekozen voor de muurkit en het muurprofiel van Umbrosa.

Share Project :

  • Categorie:
  • Vaardigheden:
    • Maatwerk
  • Share Project :
Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close