Scheveningen ontbijt op Solpuri tuinmeubelen

Tijdens een zonnige ochtend in april hebben wij een prachtige Solpuri set afgeleverd aan de Nederlandse kust te Scheveningen. De bewoners van dit prachtige appartement complex kunnen vanaf nu extra genieten van de prachtige (ochtend) zonnestralen.

Multifunctionele Solpuri relaxstoel

De relaxstoel van Solpuri heeft een rugleuning die verstelbaar en is daardoor multifunctioneel. In de ochtend en avond kunnen de bewoners heerlijk zitten aan de tuintafel. Overdag kan de rugleuning worden versteld waardoor er een heerlijk zon plek ontstaat.

Panorama Scheveningen Den Haag - Tuinmeubelen

Ondergaande zon in Scheveningen

Dit appartement met een royaal balkon met uitzicht op de Noordzee is zuidwesten gericht. Dat betekend dat de bewoners heerlijk kunnen genieten in de avonduren van de ondergaande zon, aan de Nederlandse kust.

Solpuri tuinmeubelen Den Haag Scheveningen

Share Project :

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close