Schaduwdoek creatie met Ingenua van Umbrosa

Bij een landelijke woning in Zuid-Holland hebben wij diverse Ingenua schaduwzeilen van Umbrosa geadviseerd en op locatie gemonteerd.

Professionele montage van Umbrosa - Door Ernst Baas Tuininrichting

De bewoners hebben een bestaande douglas houten pergola waar hun graag schaduw onder wilden creëren. Een zonnescherm was geen optie deze zou namelijk vast lopen tegen de pergola. Hierdoor kwamen de bewoners op de schaduwdoeken uit. De Ingenua doeken van Umbrosa zijn flexibel en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Maatwerkplan

Samen met de bewoners hebben wij een situatie schets gemaakt van de huidige situatie en de wensen. Deze hebben wij uitgewerkt tot een maatwerkplan, met o.a.; de (type) bevestiging punten, maten van de schaduwdoeken en het bevestigingsmateriaal.

Een grote uitdaging op dit terras was de bestaande pergola. De wens was dat de schaduwdoeken onder de liggers van de pergola zouden gaan en niet met de staanders in aanraking zouden komen. Echter moest er rekening gehouden worden met de looplijnen. Deze zouden vrij toegankelijk moeten blijven zodat de bewoners vrij heen en weer kunnen lopen lopen.

Situatie schets - Locatie van Ingenua doeken

Monteren van schaduwdoeken

De Ingenua schaduwdoeken van Umbrosa hebben wij voor de bewoners op locatie gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat u geen zorgen hoeft te maken voor de montage. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat de Ingenua schaduwdoeken van Umbrosa professioneel geplaatst wordt.

Voordelen van een Ingenua schaduwdoek

De stijlvolle schaduwdoeken van Umbrosa zijn flexibel door het ingenieuze schuifsysteem. Hierdoor kan de schaduwdoek gemakkelijk aangepast worden aan de omstandigheden en de omgeving. Daarnaast kunnen de schaduwdoeken gemakkelijk worden gedemonteerd zodat u niet altijd tegen deze doeken aan zit te kijken.

Lounge en dining in de schaduw

Enkele jaren geleden hebben wij in deze tuin een ruime loungehoek met diverse modules geleverd. Deze losse modules kunnen in verschillende opstellingen worden gepositioneerd. Zo kan deze lounge hoek omgevormd worden naar een ruime daybed.

De ruime dining hoek bestaat uit twee delen en kan hierdoor gesplitst worden. De top van de tafel is speciaal voor onze opdrachtgever voorzien van bilinga hout. De meubels zijn gestoffeerd met Outdoor stof en kan hierdoor het gehele jaar buiten blijven staan.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.