Umbrosa Spectra parasols op hoog niveau

Op een riant dakterras in het centrum van Den Haag hebben wij 2 luxe Spectra parasols van Umbrosa geplaatst. Vooraf hebben wij samen met de bewoners gekeken naar de beste oplossing om schaduw te creëren bij de lounge en dining hoek. Dit door middel van een schets met de bijbehorende afmetingen van de parasols.

Inrichting dakterras Den Haag
Inrichting dakterras met Umbrosa Spectra parasols

Dubbel inzetten op Spectra

Om de juiste schaduw te creëren hebben wij gekozen om de 2 varianten van deze parasols toe te passen. De Spectra Diamond hebben wij toegepast bij de loungehoek. Zodat de parasol in de hoek kon staan en daardoor vrij zicht blijft over de stad.

Bij de ruime dining hebben wij gekozen voor de Spectra Square uitgevoerd met mobiele voet. Hierdoor kan de parasol gemakkelijk verplaatst worden, zodat er in de ochtend en avond schaduw gecreëerd kan worden bij de luxe tuintafel.

Heeft u ook een dakterras en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij kijken met u naar alle opties en denken graag met u mee.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.