Renson Outdoor

Een toonbeeld van kwaliteit en design, dat zijn de terrasoverkappingen van Renson Outdoor. Pure luxe, kwaliteit en duurzaam. De super luxe terrasoverkappingen zijn volledig uit te breiden met extra opties. Denk aan verwarming, led-verlichting, automatische zonwering en nog veel meer. Renson Outdoor heeft alles wat u kunt wensen.

Bij Ernst Baas tuininrichting zijn er twee type overkappingen van Renson die we aanbieden, namelijk de Renson Algarve en de Renson Camargue. Klik op de types voor meer informatie over de overkapping.

Renson-Outdoor-Algarve-Canvas-buitenverblijf
Reason Outdoor Algarve
Renson-Outdoor-Camargue-aan-zwemvijver
Reason Outdoor Camargue

Wie is Renson Outdoor?

Renson Outdoor is wereldwijd een van de koplopers als het gaat om concepten voor outdoor living. De materialen die gebruikt worden, worden gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en hoogstaande kwaliteit. Alle overkapping, gevelelementen, carports en tuinelementen passen in dezelfde soort stijl. Hierdoor heeft alles dezelfde look-and-feel. Uw buitenruimte wordt hiermee echt een verlengstuk van uw woonhuis, waardoor u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Renson Outdoor kwaliteit

Bij Renson Outdoor kunt u rekenen op de beste kwaliteit materialen. De materialen worden gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en een erg hoge kwaliteit. Wanneer u dus op zoek bent naar een lange termijn oplossing voor uw buitenruimte, is het merk Renson Outdoor de juiste keuze

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Renson-Outdoor-Algarve-Canvas-buitenverblijf

Renson Algarve

/Posted by: Timon van Meerendonk
Het type Algarve van Renson Outdoor, is een veelzijdige terrasoverkapping met allerlei uiteenlopende opties....
Buitenverblijf-in-groene-oase-Renson-Outdoo

Renson Camargue

/Posted by: Timon van Meerendonk
Houdt u van een mooie en strakke afwerking? Geniet dan van het type Camargue...