Royal Botania Parasols

De parasols van Royal Botania zijn door de jaren heen een onmisbare schakel geworden in het assortiment. Of het nu gaat om een staande of zwevende variant, plaats de Palma, Shady of Shady X op uw terras en u bent voorzien van een fraaie (UV-gefilterde) schaduw. Zo maakt u uw tuinbeleving compleet.

Royal Botania parasols: duurzaam door hoogwaardige kwaliteit

Bij Royal Botania parasols kunt u uitgaan van een stevige, windbestendige schaduwmaker die jarenlang meegaat. Door het gebruik van hoogwaardige en massieve materialen zorgt het merk ervoor dat de levensduur wordt verlengd en uw gebruikerservaring van hoog niveau is.

Leuk om te weten is dat wij laatst tijdens een tuinonderhoud een van de eerste Royal Botania parasols tegenkwamen. Deze was al meer dan 20 jaar oud en deed nog steeds dienst! Dat zegt iets over de geweldige kwaliteit van deze parasols.

Ook filteren de parasols van Royal Botania UV-licht zodat u nog beter beschermd bent tegen de schadelijke stralen van de zon.

Aluminium, teakhout of RVS-mast

De masten van de Royal Botania Parasols zijn verkrijgbaar in aluminium, teakhout of RVS. Alledrie de varianten zijn van hoge kwaliteit en te combineren met een ruime keuze aan opties voor het doek en de bediening.

Aluminium

Bent u op zoek naar een lichtgewichtoplossing die bestendig is tegen wind en corrosie? Dan is aluminium een goede keuze. Door het sterke materiaal en het lage gewicht verplaatst u de parasol gemakkelijk en is deze goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Teakhout

Teak is een mooi natuurproduct die een luxe uitstraling geeft. De teakhouten delen zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn licht van gewicht. Daardoor is de parasol makkelijk te verplaatsen.

RVS (Roestvrijstaal)

RVS geeft een mooie en luxe uitstraling. Dit sterke materiaal kan tegen een stootje en is bestand tegen corrosie.

Palma

De mast en de baleinen van de Palma worden gemaakt van lichtgewicht aluminium. Het doek is vervaardigd uit UV-bestendig acryl en in veel kleuren verkrijgbaar. De vorm van het doek is rond.

Shady

De mast en de baleinen van de Shady Parasol zijn verkrijgbaar in aluminium, teakhout en RVS. Het doek is vervaardigd uit UV-bestendig acryl en in veel kleuren leverbaar. U kunt het doek ook bestellen in Batyline (in 3 kleuren verkrijgbaar). De vorm van het doek is in twee varianten verkrijgbaar: rechthoekig en cirkelvormig.

Shady X

De mast van de Shady X is alleen leverbaar in RVS. Dit komt door de speciale constructie die de parasol laat zweven. De baleinen zijn leverbaar in teakhout, aluminium en RVS. De vorm van het doek is in drie varianten verkrijgbaar: vierkant, rechthoekig en cirkelvormig.

Kom de Royal Botania Parasols zelf uitproberen!

Wij hebben alle Royal Botania parasols in de showroom staan, u kunt dus zelf komen kijken en vergelijken. Graag laten wij u alle mogelijkheden en combinaties zien van model, uitvoering en functie. Naast ons assortiment parasols van Royal Botania hebben wij ook fraaie alternatieven van bijvoorbeeld de merken TUUCI en Umbrosa zo vinden we altijd een passende oplossing voor iedere situatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.