Royal Botania - Alura

Royal Botania heeft de Alura collectie volledig vernieuwd. Deze prachtige collectie, die zich vooral kenmerkt aan de rechthoekige lijnen waarbij de hoeken zijn afgerond, bestaat nu uit hoge en lage stoelen, barkrukken, ligbedden en voetenbanken. Alle meubelen zijn zeer fijn afgewerkt met een aluminium poedercoating.

Alura stoelen

De Alura collectie bestaat uit hoge en lage stoelen, maar u kunt ook kiezen voor een stoel met of zonder armleuning.

Alura barkruk

Net zoals alle andere meubelen binnen de Alura collectie, zijn de barkrukken ook ontworpen door Kris van Payvelde. Het frame is afgewerkt met een prachtige poedercoating. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van Batyline. Dit materiaal is zeer duurzaam, reinigbaar en esthetisch. Ook kunt u de barkrukken eenvoudig stapelen.

Alura ligbed

De Alura ligstoel is ergonomisch ontworpen en heeft een drukknop waarmee u de rugleuning naar eigen wens kunt verstellen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een hydraulische zuiger die in het frame is verborgen. Het frame is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals antraciet, zand en en wit. Ook zijn de zitting en rugleuning verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.

Alura Lounge

De nieuwe Alura Lounge vormt één geheel met de bestaande serie. Door het modulaire systeem heeft u veel meer mogelijkheden voor de opstelling. U kunt naar hartenlust verschillende opstellingen proberen en erachter komen wat op het mooist staat op uw terras. 

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting