Royal Botania - Alura

De Alura serie van Royal Botania bestaat uit vernieuwende aluminium meubelen, waaronder hoge en lage stoelen, maar ook ligbedden en lounge meubels. De frames zijn herkenbaar door de rechthoekige lijnen waarbij de hoeken zijn afgerond.

Alura dining

In de dining serie heeft u de keuze uit een relax stoelen, ligbedden en barkrukken. Deze zijn één voor één samenstellen naar eigen hand. Deze dining meubels kunnen gecombineerd worden met de Taboela tafels, waarmee een prachtige dining set gecreëerd kan worden.

Alura lounge

De nieuwe Alura Lounge vormt één geheel met de bestaande serie. Door het modulaire systeem heeft u veel meer mogelijkheden voor de opstelling. U kunt naar hartenlust verschillende opstellingen proberen en erachter komen wat op het mooist staat op uw terras. Van losse loungestoelen, twee- en driezitsbanken tot gekoppelde modules; het is allemaal mogelijk met de lounge serie van Royal Botania.

Deze serie heeft een aluminium frame dat voorzien is van een poedercoat met een zitting van Batyline, waarop de kussens zijn bevestigd. Daarnaast kunt u combineren met keramische, teakhouten of glazen tops op de lounge tafels.