Royal Botania - Calypso

De Calypso serie van Royal Botania is een uniek design van Kris van Puyvelde. De nieuwe serie is een unieke combinatie van een teakhouten basis frame gecombineerd kleurrijke leuningen. De rugleuningen kunnen uitgevoerd worden met vele stoffen of met de geweven ‘Kriskros’ polyester vezels.

De stoffen rugleuning bestaat uit straps, deze zijn opgevuld met Easy-Dry schuim dat zorgt voor een comfortabele zit. Deze straps zijn gemakkelijk van het gepoedercoat frame af te halen. Ideaal voor de opslag in de winter en het reinigen.

De KrisKros weving is vervaardigd van hoogwaardig en UV-bestendig polyester vezel. In de weving zijn een drietal vezelkleuren samengevoegd in aarde tinten. Deze aarde tinten combineren prachtig met het teakhouten frame.

Calypso stoelen

De dining stoelen van de Calypso serie combineert ideaal met de teakhouten tuintafels uit de U-Nite en Zidiz serie. In de zelfde lijn van de dining is een lagere lounge chair en een stoere barkruk. Ideaal voor aan de bar van de buitenkeuken.

Op een kleinere terras, dakterras of patio kan de prachtige twee- en drie zitsbanken van de Calypso worden toegepast. De ideale zit om in de ochtend te ontwaken of te kunnen wegdromen tijdens de zonsondergang.

Calypso lounge

Nieuwe vanaf 2021 is de lounge serie van de Calypso. In deze serie zijn 3 modulaire (basis) elementen waarmee u kunt spelen. Deze teakhouten elementen bestaan uit een vierkante variant van 72 bij 72 cm. Die tevens als dubbel en driedubbel element verkrijgbaar is.

Op deze teakhouten basis elementen kunnen een drietal rugleuningen worden toegepast. Deze hoeken bestaan uit een enkel-, dubbel- en driedubbel variant. Die zowel in stof als in de wevingen kan worden uitgevoerd.

Met het zitkussen in combinatie diverse sierkussens kunt u een comfortabele en royale lounge hoek creëren.

Voor aan uw zwembad of zon terras kunt u kiezen uit een van de verschillende Daybed modules. De driezits module kan worden uitgevoerd met een verstelbare zit. Dit zorgt er voor dat u er een ligbed van kan maken.

Als bijzettafel kunt u kiezen uit één van de drie bijzettafels uit de zelfde serie. Deze bijzettafels zijn leverbaar met teakhout (standaard) of worden uitgevoerd met een van de keramische tops. Tevens kunnen de bijzettafel uit de Butler serie ideaal gecombineerd worden.

Mix en Match

Royal Botania heeft een rijke collectie van hoogwaardige outdoor stoffen die kunnen worden toegepast op de Calypso serie. Doordat u kunt kiezen uit +/- 70 stofkleuren is er altijd een passende kleur te vinden. De kussens van deze serie kunnen van tijd tot tijd worden aanpassen in een nieuwe kleur. De stof kan gemakkelijk van het basis frame worden gewisseld.