Conix

De tafelcollectie Conix van de Belgische firma Royal Botania bestaat uit een prachtige serie tuintafels. De naam van de tafelcollectie verwijst uiteraard naar de conische vorm van de betonnen voet. Deze zijn gegoten in vezel-versterkt Ductal® beton. Op deze bases kunnen bijpassende ronde, elliptische of rechthoekige tops worden toegepast. De tafel variëren van 120 tot 320 cm.

Strappy Diningchair met Conix Royal Botania

Tafeltop naar keuze

De conische voet van alle tafels zijn vervaardigd van hoogwaardig vezel-versterkt Ductal® beton. Op deze voet kunt u kiezen uit een van de zeven keramische tops of uit de betonnen top. De betonnen oppervlakten zijn gepolijst en behandeld zodat deze minder poreus zijn. Op de sidetable varianten kunt u als extra kiezen voor een Lava of teakhouten top.

Eigentijdse Conix vormen

De tafeltop van de Conix serie is leverbaar in drie verschillende vormen; rond, elliptische of rechthoekig (met afgeronde hoeken). Die een voor een in een andere afmeting verkrijgbaar is. Onderstaande vindt u een overzicht van de afmetingen;

  • Rond (bijzettafel): D. 40 of D. 60 cm
  • Rond: D. 120 of D. 160 cm
  • Elliptische: 130×250 cm of 140×320 cm
  • Rechthoekig: 120×220 cm, 150×150 cm of 120×300 cm

Elliptische

Rechthoekig

Rond

Rond bijzettafel

Match met stoelen

Deze zeer charismatische tafels zijn als kameleons en passen zich als het ware aan elke stoel aan. Het maakt (bijna) niet uit in welke stijl, materiaal of kleur die je eromheen zet. De Conix tafel kunt u geheel afstemmen naar u wens.