Royal Botania - Mambo Lounge

Als we naar Mambo lounge kijken van Royal Botania zou je gelijk plaats willen nemen op de ultiem zachte kussens. Heerlijk even ontsnappen aan de waan van de dag in deze lounge.

In eerste blik vallen de uitermate zachte kussens op die een bohemian doet wegdromen. De kussen zijn gelegd op een mooie verfijnde teakhouten frame. Achter de kussens en het frame zit een hele filosofie. Met een paar modules kan bijvoorbeeld een knusse bank omgevormd worden tot een royale loungehoek.

Frame in balans

Het teakhouten frame oogt subtiel en elegant wat uitermate stevig is. Onder het teakhout zit een vernuftig stalen frame dat ervoor zorgt dat deze lounge stabiel is. Door de toevoeging van het stalen frame zijn er geen teak poten nodig voor de 3-zits bank.

Basis modules van de Mambo lounge

De Mambo lounge van Royal Botania is leverbaar in drie basis frames, namelijk de één, twee en drie zitters. Alle modellen zijn leverbaar met enkele of dubbele armleggers. Door het mixen van deze modules kan een tweezits uitgebouwd worden tot een royale lounge.

Mambo Lounge Royal Botania
Royal Botania Mambo Lounge

Wegdromen in de kussens van Royal Botania

Wat maakt het wegdromen in je lounge fijner als deze helemaal naar kleurstelling is samengesteld. Gaat u voor de warme mediterrane kleuren van oranje tot warm roze of voor de groene tinten om uw eigen forest gevoel op uw terras te halen. De kleur mogelijkheden zijn uiteenlopend doordat er uit meer dan 70 verschillende stofkleuren gekozen kan worden.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting