Mozaix Lounge

De Mozaix lounge serie van Royal Botania oogt als een luxueus landschap voor uw buitenruimte. Deze loungeserie is verkrijgbaar in een warme Mahonie of Teak houten raster (mozaïek) of een modern aluminium raster. Deze kan geheel naar eigen wens worden ingericht met o.a.: kussens, mozaïek lava bladen, lampen en bijzettafels.

Royal Botania   MOZAIX LOUNGE TEAK

Houten raster van de Mozaix

Het mahonie of teak houten raster is de basis van de loungebank. Dit raster is onderverdeeld in vlakken van 25 cm bij 25 cm. Door de poten aan de binnenzijde de plaatsen creëert u een zwevend effect. De elementen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende basis elementen;

  • 127 cm bij 127 cm
  • 127 cm bij 151,5 cm
  • 127 cm bij 200,5 cm
  • 127 cm bij 225 cm.

Aluminium raster van de Mozaix

Het strakke en moderne aluminium raster is de basis voor een tijdloze loungebank. Het aluminium raster is ranker qua uitstraling en is tevens onderverdeeld in vlakken van 25 cm bij 25 cm. De poten hebben en rankere uitstraling waardoor de bank een zwevend effect heeft. Doordat deze lounge wordt uitgevoerd met een poedercoating kunt u kiezen uit één van de vijf kleuren (antraciet, brons, wit, pebble en zand). De elementen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende basis elementen;

  • 100 cm bij 100 cm
  • 145 cm bij 100 cm
  • 195 cm bij 100 cm
  • 220 cm bij 100 cm.

Lounge kussens

Het zitgedeelte van de Mozaix is naar eigen smaak in te vullen, zo kunt u kiezen uit comfortabele zitkussen die leverbaar zijn in 4 verschillende afmetingen en 2 verschillende zit dieptes. Daarbij kun u kiezen uit een 4-tal rugkussens in een lage en hoge variant. De kussens worden geplaatst over een aluminium binnenstructuur. Dit om de rugkussens op hun plaats te houden. Om het geheel extra comfortabel te geven kunt u kiezen uit diverse sierkussens uit de collectie van Royal Botania.

Puzzelen met accessoires

Stijl uw lounge helemaal af met 1 van de vele accessoires. Zo kan de Mozaix lounge worden ingelegd met Mahonie houten tegels of met 1 van de 6 verschillende gemêleerde lava stenen van beige tot licht blauw. Als aanvulling kan er gekozen worden voor een prachtige ronde bijzettafeltje (Side table) vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Naast deze accessoires heeft Royal Botania twee bijpassende lampen die door middel van Solar Technologie kunnen worden opgeladen.