Ninix

De Ninix serie is een van de bekendste series van het merk Royal Botania. De serie bestaat uit buitenmeubilair van hoge kwaliteit met een minimalistisch design. Door de lounge en dining modellen zijn er vele mogelijkheden om een passende opstellingen samen te stellen.

Royal Botania Ninix

Basis frame met mogelijkheden

Elk model uit deze serie van eettafel, loungebank tot ligbed heeft het zelfde kenmerkende frame als uitgangspunt. Waardoor er door uw hele tuin of dakterras dezelfde stijl kan worden doorgevoerd.
Het standaard RVS frame kan tevens uitgevoerd worden met een poedercoating (wit/sand/zwart). Wat afgewerkt kan worden met teak, keramiek, glas of batyline.

Ninix dining

De Ninix dining serie bestaat uit diverse barkrukken, armstoelen en banken. Er is een ruime keuze uit vele afmetingen tafels. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 90×90 cm tot een uitschuifbare tafel van 240 tot 360 cm. Door deze ruime keuze vindt u altijd een passende dining set voor uw (dak) terras.

Ninix lounge

De Ninix lounge serie heeft vele modellen van lounge fauteuil, bijzet tafel tot ligbed. De loungebank kan opmaat samengesteld worden, dit door de vele losse modules die samengesteld kunnen worden gevoed waardoor u een riante loungehoek kan samenstellen.

Ninix accessoires

Naast de dining en de lounge collectie van Royal Botania, heeft de Ninix serie diverse accessoires om de tuin geheel in zelfde stijl af te stijlen. Zo kunt u gaan voor de opbergbox met een deksel waar een gasveer geïntegreerd is. Dus uw buitenkussens of andere tuin accessoires ruimte u voortaan nog makkelijker op. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het handdoekenrek waar u na een frisse duik uw handdoek kunt ophangen.

Soft rugkussen

Er kan voor de loungebank gekozen worden uit twee typen rugkussens; het standaard rugkussen of het ‘soft’ rugkussen. Naast dat het een andere zitcomfort bied, creëert het soft rugkussen een hele andere uitstraling.