Royal Botania - Traverse

De Traverse tafel van Royal Botania is een multifunctionele en modieuze klaptafel. De klaptafel bestaat uit twee tafelbladen en kan verschillende groottes aannemen.

Traverse, een romantisch diner voor twee

Dan klapt u de tafel half open zodat er ruimte is voor minimaal 2 personen. Liever een gezellig familiediner? Ook dat is mogelijk, dan klapt u de Traverse tafel helemaal open en ontstaat er ruimte voor 6 personen.

Dit maakt deze luxe klaptafel ideaal voor kleine ruimtes zoals uw dakterras of balkon.

Traverse opnieuw inklapbaar

De Traverse tafel heeft vanaf voorjaar 2017 2 (kleinere) broers gekregen. De serie is uitgebreid met een vierkant (80×80 cm) en rond (D. 83,5 cm) model die beide geheel inklapbaar zijn. Ideaal dus voor in een kleine tuin of zonnig balkon.
Deze twee nieuwkomers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een teakhouten blad of een keramische blad die in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar is (White Uni Matt, Taupe Grey, Pearly Grey, Black Uni Matt, Travertino of Bianco Stattuario).

Standaard wit is verleden

De inklapbare tafels van Royal Botania is naast de standaard kleur witte frame, vanaf 2017  in 2 andere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u nu kiezen voor een Antraciet of zand kleurig frame. Dit geeft de inklapbare tafel een andere dimensie.