Zenhit

De Zenhit serie van Royal Botania is te herkennen aan het robuuste, uitgebalanceerde frame, gemaakt van hoogwaardig teakhout. Door de natuurlijke vorm staan deze luxe tuinmeubelen prachtig in elke tuin. Daarnaast is het opvallend dat ook zonder de luxe kussens het design van deze tuinmeubelen en de typerende robuuste uitstraling behoud. Aldus de ontwerper Kris van Puyvelde.

Royal Botania Zenhit collectie

Zenhit lounge: volledig modulair

De loungeserie bestaat uit een 4-tal elementen waar u een gezellige loungehoek kunt creëren. Uitlopend van een one seater, hocker 2-zits en 3-zits.

Tevens zijn er een 6-tal modules waarmee u eindeloos kan variëren. Kiest u voor een royale hoekbank? Of voor een knusse zit. U kunt eindeloos schuiven tot u een passende opstelling heeft.

Om heerlijk lang uit te liggen kunt u kiezen voor een Daybed. Voeg  een links- en rechtshandige daybed samen, hierdoor creëert u een eigen privé oase.

Dining chair

De sfeer in uw tuin maakt u compleet met de bijbehorende teakhouten dining stoel uit de Zenhit collectie. De kenmerken van de robuuste teakhouten frames zijn meegenomen in deze eigentijdse stoel. Dit zorgt er voor dat u de volledige stijl door uw gehele tuin kunt toepassen. Voor extra zitcomfort kunt u kiezen voor een zit- en rug kussen die in vele kleuren leverbaar is.

Deze dining chair combineerd prachtig met de teakhouten tafels uit de U-Nite en Zidiz serie. Wilt u de dining set iets stoerder dan alleen het teakhout? Dan kunt u kiezen voor een teakhouten frame van de tafel gecombineerd met een keramische top.

Geheel in stijl

Stijl uw set geheel af met de hoogwaardige outdoor stoffen met Easy-Dry schuim. Er is een ruime keuze uit kleuren en texturen oplopend tot een 60-tal varianten. Hierdoor creëert u uw eigen persoonlijke sfeer in uw tuin.