Royal Botania - Zenhit

De Zenhit-serie van Royal Botania is te herkennen aan het robuuste, uitgebalanceerde frame, gemaakt van hoogwaardig teakhout. Door de natuurlijke vorm staan deze luxe tuinmeubelen prachtig in elke tuin. Opvallend: ook zonder de kussens behouden deze luxe tuinmeubelene de typerende robuuste uitstraling.

Zenhit: volledig modulair

De loungeserie bestaat uit een modulair systeem. Daardoor kunt u zelf verschillende opstellingen creëren. U kunt kiezen uit een 2-zitsbank, 3-zitsbank, loungestoel, daybed of uit de diverse losse modules. Dit zorgt ervoor dat de Zenhit-serie in iedere tuin past.

Dining chair

De Zenhit serie is even als de lounge ook verkrijgbaar in een bijpassende teakhouten dining chair. De kenmerken van de robuuste teakhouten frames zijn meegenomen in deze nieuwe eigentijdse stoel. Dit zorgt er voor dat u de volledige loungestyle kunt meenemen naar uw heerlijke dininghoek. Op deze teakhouten tuinstoelen kunnen twee verschillende kussens worden toegepast; een zit en/of een rugkussen. Deze kussens kunnen geheel naar eigen stijl worden uitgevoerd, zodat ze passend zijn bij uw loungebank.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close