Strappy

De Strappy serie van Royal Botania kenmerkt zich door het minimalistische RvS buis frame met daar tussen aluminium straps. Het frame is leverbaar in 5 prachtige kleuren. Op de aluminium straps kunt u een comfortabel zit/rug kussen plaatsen van stof of synthetisch leder. Of gaat u voor de stoere straps van stof of synthetisch leder die om het frame worden gemonteerd.

Royal Botania Strappy leer

Strappy dining

De Strappy wordt leverbaar als comfortabele dining stoel. Het zitcomfort is gewaarborgd door de voorgevormde aluminium ruggengraat van de zit en de armleuningen. Om het zitcomfort extra comfortabel te maken kunt u gaan voor het zit/rug kussen of de riemen die om de straps worden gemonteerd.

Het minimalistische design van deze dining stoel is ideaal te combineren met een van de outdoor tafels zoals de Conix tafel met de betonnen staander of de Styletto tafel.

Bijpassende lounger

De lounge stoel heeft het zelfde design als de dining chair. Het frame van de lounger is royaler qua diameter dan de dining. Om heerlijk met de benen om hoog te gaan kunt u kiezen voor de bijpassende hocker. Door hierop een kussen te plaatsen kunt u gemakkelijk u benen tot rust laten komen. Als optie kunt u kiezen voor een nekrol en en comfortabel zitkussen wat het lounge comfort verhoogd.

Low en Rocking chair

Nieuw zijn de Low en Rocking chairs uit de Strappy serie geheel in stijl van deze prachtige collectie. Plaats de low chair op uw lounge terras of plaats ze bij de Low dining tafels uit de Conix of Styletto serie om heerlijk te kunnen dineren met uw gezin of te borrelen met uw vrienden. Met de Rocking chair schommelt u heerlijk weg in eigen tuin.

Mix en Match

Er zijn veel mogelijkheden in deze Strappy serie. Wij lopen met u de volgende 5 stappen door om uw eigen stoel te creëren;

  1. Gaat u voor de dining, low, rocking of lounge chair;
  2. Kies de keur van uw frame. Wordt dit white, sand, antraciet, bronze of mushroom;
  3. Gaat u voor de comfortabel zit/rug kussens of voor de stoere straps;
  4. Kiest u voor de stoffen variant of voor het synthetisch leder;
  5. Welke kleur past bij uw stijl van wonen;

Voor de winterdag kunt u de kussens en de straps gemakkelijk demonteren en droog opbergen. De stoelen kunt u gemakkelijk opbergen doordat ze stapelbaar zijn. Hierdoor nemen ze minder ruimte in.