Tuintegels

Bent u op zoek naar luxe tuintegels van hoogwaardig materiaal voor uw terras? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Wij leveren de ideale tegel voor uw tuin. Onze handgeselecteerde collectie is met zorg samengesteld zodat u altijd tuintegels vindt die uw terras complimenteert.

Bij het inrichten van uw tuin denkt u vast eerder aan de tuinmeubelen en zonwering, maar welke tuintegels u kiest is minstens zo belangrijk voor de uitstraling van uw tuin en terras. Het plaatsen van tuintegels zorgt voor rustpunten en ruimte in uw tuin. Ook valt de mooie natuur in uw tuin zoals bloemen, struiken en planten meer op wanneer u groen afwisselt met tegels. Wij begrijpen dat niet iedere tegel bij elk terras past. Om de uitstraling te creëren die u wenst, moeten de tuintegels en het terras perfect op elkaar zijn afgestemd. Dankzij de verschillende afmetingen, materialen en soorten tuintegels in onze collectie vindt u de tuintegels die uw terras helemaal afmaken.

Wij hebben een uitgebreide collectie tuintegels. Mocht u na het zien van ons aanbod specifieke wensen hebben voor uw tuin- of terrasbestrating, dan adviseren wij u graag om zo de perfecte tuintegels te vinden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw terras of tuin.

Mogelijkheden

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden binnen ons aanbod van luxe tuintegels. Ons aanbod bestaat uit kleurvaste, sterke tuintegels die prachtig staan bij verschillende terrassen. Ook voldoen ze aan de huidige trends op het gebied van tuinbestrating en terrasbestrating. Indien u aanvullende wensen heeft zijn deze uiteraard bespreekbaar.

Materiaal

De tuintegels die wij leveren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De verschillende tuintegels hebben elk een andere uitstraling en unieke eigenschappen. Ze zijn kleurvast, sterk en hebben een prachtige uitstraling die geschikt is voor diverse tuinen en terrassen. Ook nemen de meeste tegels weinig vocht op vanwege het compacte materiaal, zijn ze makkelijk te reinigen en bestand tegen vuil en krasjes.

Keramische tegels

De huidige trend op het gebied van tuininrichting is een tuintegel van dun en sterk keramiek. Keramische tegels zien er prachtig uit en zijn tegenwoordig heel geschikt voor in de tuin. Niet alleen zijn deze tegels van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo ligt uw terras er in alle seizoenen prachtig bij, ook wanneer het regent of vriest. Een groot voordeel van keramische tuintegels is de dichte oppervlakte. Daardoor trekken ze geen vocht en vuil aan en zijn de tegels bestand tegen krassen. Ook zorgt het ervoor dat de tegels niet glad zijn. Keramische tuintegels blijven dan ook jarenlang mooi. Door de intense kleuren en het eenvoudige onderhoud zijn deze tegels voor veel tuinen een uitstekende keuze.

Onderstaand het kleuren palet van de VT Wonen SoloStone collectie. Daarnaast kunnen wij vele andere keramische tegels leveren.

Belgisch hardsteen tegels

Veel mensen vallen voor de natuurlijke schoonheid en chique uitstraling van natuurstenen tegels. Belgische hardsteen tegels zijn duurzame tuintegels van uitstekende kwaliteit. Bijzonder aan deze tegels is de kleur. De afwerking van de tuintegel bepaalt welke kleur de tegel krijgt. De Belgische hardsteen tegels zijn daarom heel geschikt voor tuinen waarin diverse kleuren gebruikt zijn. Het voordeel hiervan is dat u kunt bepalen welke afwering van de tegels het mooiste resultaat geeft voor uw tuin. Zo passen de tegels perfect bij uw tuin en smaak.

Chinees hardsteen tegels

De tegenhanger van de Belgische hardsteen tegels zijn Chinese hardsteen tegels. Deze tuintegels bezitten net als de Belgische tegels de natuurlijke schoonheid en chique uitstraling die u van natuurstenen tegels verwacht. De Chinese hardsteen tuintegel is een blauwsteen natuurtegel met een gezoete afwerking. Dit betekent dat de tegel na verloop van tijd iets lichter kleurt door invloeden van buitenaf. Hierdoor zorgt de tegel voor licht in de tuin en dat maakt de Chinese hardsteen tuintegels populair. Deze prachtige tuintegels met een grijstint passen dan ook bij veel tuinen. Het enige nadeel van deze tuintegels is dat ze krasgevoelig zijn.

Betonnen tegels

De betonnen tegels zijn de klassiekers onder de tuintegels. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in allerlei soorten en afmetingen. Dankzij de strakke en stijlvolle uitstraling en de hoge kwaliteit zijn deze tegels erg populair. Een groot voordeel van betonnen tegels is dat ze heel lang mooi blijven en nauwelijks slijten. Daardoor gaan ze heel lang mee. Dit zorgt ervoor dat de stevige tegel niet alleen gebruikt wordt in tuinen, maar ook in trottoirs en opritten.

Onderstaand enkele kleuren uit de Schellevis-collectie.

Natuursteen tegels

Natuursteen tuintegels zijn een echte eyecatcher in uw tuin of op uw terras. Door de natuurlijke materialen hebben ze een zachte en mooie uitstraling die veel mensen aanspreekt. Dankzij die tijdloze schoonheid passen deze tegels in vrijwel iedere tuin. Een groot voordeel van natuurstenen tegels is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn heel duurzaam en blijven jarenlang mooi. Naarmate de jaren verstrijken, wordt deze tegel zelfs steeds mooier dankzij de kleurnuances die steeds beter zichtbaar zijn. Ook geven natuurstenen tuintegels de tuin een bijzondere sfeer en zijn ze minder gevoelig voor beschadiging dan andere tegels omdat ze uit één geheel gemaakt zijn.

Maten

Niet iedere tuin of elk terras is even groot. Daarom zijn de tegels in verschillende maten verkrijgbaar. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tegels perfect bij uw terras of tuin passen.

  • 50 x 50
  • 60 x 60
  • 61 x 61
  • 80 x 40
  • 80 x 80
  • 90 x 45
  • 90 x 90
  • 92 x 92
  • 100 x 50
  • 120 x 60

Overige maten op aanvraag.

Kom langs en ontdek onze tuintegels!

Bent u benieuwd naar de diverse tegels die prachtig staan in uw tuin? Kom langs in onze inspiratieruimte en bekijk onze uitgebreide collectie tegels. U kunt alle tegels bekijken zodat u ontdekt welke tegels u mooi vindt en welke uitstraling bij uw tuin past. Wij denken graag met u mee over de juiste tuinbestrating voor uw tuin. Ons team staat voor uw klaar!

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.