TUUCI

TUUCI staat voor pure perfectie. De TUUCI-parasols stralen absolute schoonheid uit. Het merk staat bekend om de originele vormgeving, functionaliteit, gemak én kwaliteit. De parasoldoeken zijn met de hand gemaakt van hoogwaardige Sunbrella-stoffen en beschikbaar in meer dan 150 kleuren!

TUUCI Parasols in 4 series

De inspiratie voor de onderdelen van de parasols komt uit de natuur. In de verschillende series ziet u terug hoe de wonderlijke vormen van de natuur en de zeilwereld de basis vormen voor de elegante parasols. Door de ruime selectie en de optie om schaduwdoeken op maat te laten maken, zijn de mogelijkheden met deze parasols oneindig.

TUUCI biedt een breed aanbod aan series:

 • Ocean Master MAX

  TUUCI’s technologische vooruitstrevendheid heeft een belangrijke voorsprong opgeleverd op het gebied van ‘windkracht-weerstand’. Deze is exclusief doorontwikkeld in de Ocean Master Max-collectie. TUUCI’s nieuwe ‘V Max’ Strut Design kenmerkt zich door een vierpuntsprofiel. Deze garandeert superieure stevigheid langs de radiale wanden, exact op de positie waar de wind de meeste kracht uitoefent. Het superieure ontwerp vermindert het gewicht en voorziet in een veelzijdige gepolijste buitenkant en een verfijnd design. Afwerkingen met poedercoating zijn in  de volgende kleuren mogelijk: textured bright white, sea shell, ash grey, hammered bronzen, espresso en jet black. Bekijk alle Ocean Master Max-modellen >

 • Plantation MAX

  Schoonheid en duurzaamheid werken perfect samen in de Plantation Max-collectie. Deze collectie biedt een nieuwe, state-of-the-art hardhouten finish: aluma-TEAK. In combinatie met TUUCI’s Armor-Wall Aluminium, heeft aluma-TEAK een prachtige hardhouten uitstraling met een gegarandeerde veerkracht tegen alle elementen langs de zeekust. Bekijk alle Plantation Max-modellen >

 • Ocean Master

  De Ocean Master is het vlaggenschip van TUUCI. Innovatief en met een fabuleus design. Een architectonische triomf op het gebied van schaduwcreatie. De TUUCI Ocean Master Max is ontworpen om de zwaarste natuurlijke omstandigheden te trotseren. Het gepatenteerde modulaire systeem kent een constructie die is gebaseerd op de zeilwereld: extreem duurzaam, betrouwbaar en gemakkelijk in het gebruik. Afwerkingen met poedercoating zijn in  de volgende kleuren mogelijk: textured bright white, sea shell, ash grey, hammered bronzen, espresso en jet black. Bekijk alle Ocean Master-modellen >

 • Plantation

  Uiterlijk kan zo prachtig bedriegen. Oké, de Plantation-collectie doet denken aan een klassieke Europese parasol uit vervlogen tijden. Hier is echter een extreem duurzaam, aluminum ontwerp afgewerkt met aluma-TEAK, een state-of-the-art bewerking die onbereikbaar is voor de natuurelementen en UV-degradatie. Het resultaat is een structuur die de uitstraling en de traditie heeft van hardhout, maar niet zwelt of rot en 100% bestand is tegen zout en zure regen. Garantie voor jarenlange, duurzame dienst! Bekijk alle Plantation-modellen >

 • Bay Master

  De Bay Master heeft veel weg van de Ocean Master-collectie qua schaduwdesign en -techniek, maar is tegelijkertijd weer zo anders. Het onderscheid zit in de opvallende satijn geanodiseerde centrale mast. Daarmee is de Bay Master ook een topkeuze voor hotels en restaurants langs de kust. Maar ook in privé-tuinen en bij zwembaden zijn deze parasols een uitstekende keuze. De Bay Master-collectie is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Het gebruiksgemak is verbluffend, evenals de schoonheid. Bekijk de Bay Master-modellen >

TUUCI: oneindig veel kleuropties!

TUUCI-parasols zijn in tal van kleurvarianten verkrijgbaar. Van luxe Aluma Teak finish tot een luxe Poedercoating op Titanium. Bekijk alle mogelijkheden.

Windbestendig – geen storm is te gek

Kiezen voor TUUCI is kiezen voor hoge kwaliteit. De parasols zijn windbestendig en de speciale F-1 is zelfs ontworpen tegen windkracht 8!

Over TUUCI

TUUCI creëert al ruim 20 jaar de meest innovatieve, unieke en gestileerde schaduwplekken ter wereld. Het merk is opgericht door Dougan Clarke en vindt z’n oorsprong in de zeilwereld. Dat betekent dat elke parasol, loungeset of cabana met precisie is samengesteld voor optimale prestaties in elke omgeving. Bovendien zijn de producten absolute blikvangers vanwege de ongeëvenaarde finesse en stijl.

Duurzaam, stijlvol, functioneel

TUUCI is een uniek parasolmerk dat direct herkenbaar is door zijn prachtige vormgeving. De parasols vinden hun oorsprong in de zeilwereld, de katrollen en klemmen zult u dan ook op zeilboten tegenkomen.

De organisatie is gevestigd in Miami, Florida. De filosofie is eenvoudig: het creëren van zo duurzaam, stijlvol en functioneel mogelijke parasols. De frames worden in Amerika geproduceerd, de topkwaliteit Sunbrella-stoffen worden door vakmensen per parasol op maat gemaakt en gemonteerd in Nederland.

TUUCI Luna LED Light

’s Avonds buiten zitten op uw terras of langs de waterkant onder uw parasol. Dan is de Luna LED Light dé uitkomst!

Verkoelende plek in de schaduw

TUUCI is bedoeld om natuurlijk comfort in z’n meest basale vorm te realiseren: een verkoelende plek in de schaduw. Dat doet het merk met extreem duurzame, 100% vervangbare onderdelen en een ongeëvenaard ontwerp. TUUCI’s parasols, cabana’s en loungesets zijn uw ticket naar de ultieme schaduwplek. U bent van harte welkom in onze showroom!

Maak een afspraak

TUUCI Plantation Collection Pagoda 1

Plantation Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation Collectie van TUUCI bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Plantation MAX...

TUUCI kleuren

/Posted by: Jeffrey
TUUCI parasols kunnen volledig naar eigen wens worden uitgevoerd. U heeft de keuze om de...
TUUCI special schaduwdoek maatwerkdoeken

Special Shadow

/Posted by: Jeffrey
Naast het grote assortiment parasols van TUUCI is het ook mogelijk om schaduwdoeken op...

Stingray

/Posted by: Jeffrey
De Stingray van TUUCI is duidelijk geïnspireerd op de natuur en een stijlvolle manier...
TUUCI Air Lounge hangmat

Air Lounge

/Posted by: Jeffrey
Met de TUUCI Air Lounge introduceert TUUCI een nieuwe manier van loungen die zorgt voor de ultieme...

Equinox

/Posted by: Ernst Baas
De Equinox Cabana van Tuuci is een luxe overkapping met vele mogelijkheden. Door het...
TUUCI Mistral Collection Classic 1

Mistral Collection

/Posted by: Jeffrey
De Mistral Collectie van TUUCI is bijzonder. Het is namelijk de enige collectie van...

Plantation Max Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation MAX Collectie behoort tot de beste collecties van TUUCI. De parasols zijn...

Ocean Master Collection

/Posted by: Jeffrey
De Ocean Master Collectie bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Ocean Master MAX...