TUUCI

Bent u op zoek naar luxe tuinmeubelen van hoogwaardig materiaal? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Tuuci maakt hoogwaardige parasols die pure perfectie uitstralen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn unieke vormgeving, functionaliteit en kwaliteit. De parasoldoeken die van Sunbrella-stof zijn gemaakt, zijn handgemaakt en verkleuren niet. Ook zijn deze doeken uitstekend bestand tegen UVA- en UVB stralen. We hebben hoofdseries voor u op een rijtje gezet.
  

TUUCI Ocean Master MAX - Singel Cantilever

Ocean Master Max Cantilever

Het paradepaardje van het hoogwaardige merk Tuuci is de Ocean Master Max Cantilever. Dit type beschikt over een ovaalvormige mast die is geïnspireerd op zeiljachten. De parasol is van hoge kwaliteit en heeft een minimalistisch design.

Tuuci Ocean Master Max Center - Classic

Ocean Master Max Center

De Ocean master max Center is een parasol van hoge kwaliteit met een minimalistisch design. De parasol is eenvoudig te bedienen en biedt de optimale bescherming voor de zon.

Tuuci Ocean Master M1 - Cantilever

Ocean Master M1 Cantilever

Met de klassieke styling en een offset mast is de Cantilever M1 een hoogwaardige parasol. De parasol is even veelzijdig als sterk en biedt veel verschillende opties.

Tuuci Ocean Master M1 Center

Ocean Master M1 Center

De Ocean master M1 center is gebouwd om de zwaarste wereldwijde omgevingen te weerstaan. Deze weerbestendige parasol is voorzien van een constructie van maritieme kwaliteit, wat duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak garandeert.

TUUCI Twin Air Lounge

Tuuci Air Lounge

Een bijzonder ontwerp, een roestvrijstalen frame in een wave vorm. Dat is de Air Lounge van Tuuci. Deze Tuuci hammock hangmat is ideaal voor naast het zwembad. Verrijk uw tuin met deze hangmat en geef een extra dimensie aan uw relax-ervaring

TUUCI Cabana - Equinox

Cabana

Ontspanning is nooit zo mooi geweest als in een privé-buitenwoonkamer. De Cabana’s zijn aan te passen met privacy panelen, ramen en gordijnen die rust en mystiek toevoegen. 

TUUCI: oneindig veel kleuropties

Alle TUUCI parasols zijn verkrijgbaar in 150 kleuren, van luxe Aluma Teak finish tot een luxe poedercoating op Titanium.

Bekijk alle kleuren

Over TUUCI

TUUCI is een Amerikaans parasolsmerk dat luxe parasols maakt. Het merk haalt veel inspiratie uit de zeilwereld. Dat kunt u zien aan het oersterke parasolframe. Deze lijkt namelijk erg veel op een zeilmast. Ook de natuur vormt een belangrijke bron van inspiratie. Zo is het parasolframe verkrijgbaar in diverse houtlook varianten. TUUCI zorgt niet alleen voor schaduw in uw tuin, maar het is ook een echte eyecatcher.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 0182-634742 of per e-mail.

Wij staan voor u klaar!

Maak een afspraak

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Tuuci Ocean master MEGA MAX

Mega Max

/Posted by: Ernst Baas
De Tuuci Ocean Master MEGA MAX is de grootste parasol ter wereld, met een...
TUUCI Air Lounge hangmat

Air Lounge

/Posted by: Jeffrey
Met de TUUCI Air Lounge introduceert TUUCI een nieuwe manier van loungen die zorgt voor de ultieme...
Buitenverblijf cabana

Solanox

/Posted by: Ernst Baas
De Solanox Cabana van Tuuci is een luxe overkapping met vele mogelijkheden. Door het...
TUUCI Plantation Max Collection Single Cantilever 2

Single Cantilever

/Posted by: Jeffrey
TUUCI laat met de Plantation MAX Single Cantilever zien dat architectuur en omgeving één...

Ocean Master M1

/Posted by: Jeffrey
De Ocean Master Collectie bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Ocean Master MAX...