TUUCI

TUUCI maakt hoogwaardige parasols die pure perfectie uitstalen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn unieke vormgeving, functionaliteit en kwaliteit. De handgemaakte parasoldoeken, die van Sunbrella-stof zijn gemaakt, verkleuren niet. Ook zijn deze doeken uitstekend bestand tegen UVA- en UVB stralen. We hebben alle modellen voor u op een rijtje gezet:

ocean master MAX collection

Wilt u een windbestendige parasol die zelfs tegen windkracht 7 kan? Kies dan voor de Ocean Master Max-collectie. TUUCI heeft deze collectie namelijk speciaal ontwikkeld voor extreme windsnelheden. De ‘V Max Strut’ heeft een vierpuntsprofiel waarmee een superieure stevigheid ontstaat langs de radiale wanden, hier oefent de wind namelijk het meeste kracht uit. Het frame is verkrijgbaar in diverse kleuren: textured bright white, sea shell, ash grey, hammered bronzen, espresso en jet black.

TUUCI Ocean Master Max Classic

Ocean Master Max Classic

De Ocean Master MAX Classic van TUUCI is een parasol van hoge kwaliteit met minimalistisch design. Door de klassieke vormgeving zijn de parasols heel geschikt om grote oppervlakten op een stijlvolle manier van schaduw te voorzien.

TUUCI Ocean Master Max Single Cantilever

Ocean Master Max Single Cantilever

De Single Cantilever van TUUCI is het kleine broertje van de grote Ocean Master MAX Classic. De parasol is uitgevoerd met een auto-lock lift. Als optie is de Lift-Assistent een mogelijkheid.

bay master collection

De Bay Master lijkt veel op de Ocean Master-collectie, zeker qua schaduwdesign en techniek. Toch zijn er grote verschillen. De satijn geanodiseerde centrale mast is bijvoorbeeld anders. Ook is de collectie ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Daarom is de Bay Master uitstekend geschikt voor hotels en restaurants langs de kust. Maar u kunt de parasols uit deze collectie ook uitstekend gebruiken voor zwembaden en privé-tuinen.

TUUCI Bay Master Classic

Bay Master Classic

De Bay Master Classic van TUUCI bestaat uit een aluminium frame wat zeer duurzaam en stevig is. De parasol heeft twee opties in het lift systeem. Hij kan handmatig worden geopend of worden uitgevoerd met het auto-lock lift.

TUUCI Bay Master Single Cantilever

Bay Master Single Cantilever

De Single Cantilever van TUUCI is het kleine broertje van de grote Ocean Master MAX Classic. De parasol is uitgevoerd met een auto-lock lift. Als optie is de Lift-Assistent een mogelijkheid.

ocean master collection

De Ocean Master is het vlaggenschip van TUUCI. Deze collectie is innovatief en heeft een fabuleus design. Ook is het ontworpen om de zwaarste natuurlijke omstandigheden te trotseren. Het gepatenteerde modulaire systeem kent een constructie die is gebaseerd op de zeilwereld: extreem, duurzaam en betrouwbaar. Het frame, die u kunt afwerken met poedercoating, is verkrijgbaar in diverse kleuren: textured bright white, sea shell, ash grey, hammered bronzen, espresso en jet black.

TUUCI Ocean Master Classic

Ocean Master Classic

De Ocean Master Classic is een parasol van hoge kwaliteit met minimalistisch design. De klassieke vormgeving geeft een optimale schaduw en is eenvoudig te bedienen.

TUUCI Ocean Master Razor

Ocean Master Razor

De Ocean Master Razor van TUUCI is een opvallende verschijning door de asymmetrische constructie.

plantation MAX collection

De Plantation Max-collectie, die vooral bekend staat om zijn schoonheid en duurzaamheid, biedt een nieuwe state-of-the-art hardhouten finish: Aluma-TEAK. Zeker in combinatie met de Armor-Wall Aluminium heeft de Aluma-TEAK een prachtige hardhouten uitstraling.

TUUCI Plantation Max Classic

Plantation Max Classic

De Plantation MAX Classic combineert de kracht van het aluminium en roestvrij staal met de uitstraling van hout.

TUUCI Plantation Max Single Cantilever

Plantation Max Single Cantilever

Door de telescopische mast sluit de Single Cantilever gemakkelijk boven uw buitenmeubilair.

plantation collection

De Plantation-collectie bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Plantation MAX Collectie, maar dan een slag kleiner en handzamer. Dit maakt ze ideaal voor kleinere tuinen en terrassen. De masten zijn gemaakt van aluminium met een houtlook poedercoating (Aluma-Teak). Verder kunt u de parasols met de hand bedienen.

TUUCI Plantation Manta

Plantation Manta

De Plantation Manta heeft een speelse en strakke uitstraling.

TUUCI Plantation Zero Horizon

Plantation Zero Horizon

De Plantation Zero Horizon heeft een minimalistisch design en een horizontale luifel.

TUUCI: oneindig veel kleuropties

Alle TUUCI parasols zijn verkrijgbaar in 150 kleuren, van luxe Aluma Teak finish tot een luxe poedercoating op Titanium.

Bekijk alle kleuren

Over TUUCI

TUUCI is een Amerikaans parasolsmerk dat luxe parasols maakt. Het merk haalt veel inspiratie uit de zeilwereld. Dat kunt u zien aan het oersterke parasolframe. Deze lijkt namelijk erg veel op een zeilmast. Ook de natuur vormt een belangrijke bron van inspiratie. Zo is het parasolframe verkrijgbaar in diverse houtlook varianten. TUUCI zorgt niet alleen voor schaduw in uw tuin, maar het is ook een echte eyecatcher.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 0182-634742 of per e-mail.

Wij staan voor u klaar!

Maak een afspraak

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

TUUCI Plantation Collection Pagoda 1

Plantation Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation Collectie van TUUCI bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Plantation MAX...

TUUCI kleuren

/Posted by: Jeffrey
TUUCI parasols kunnen volledig naar eigen wens worden uitgevoerd. U heeft de keuze om de...

Plantation Max Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation MAX Collectie behoort tot de beste collecties van TUUCI. De parasols zijn...

Ocean Master Collection

/Posted by: Jeffrey
De Ocean Master Collectie bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Ocean Master MAX...
Let op! Tijdens de zomerperiode hebben wij aangepaste openingstijden. Meer info: onze actuele openingstijden. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close