TUUCI

TUUCI staat voor pure perfectie. De parasols stralen absolute schoonheid uit. Het merk staat bekend om de originele vormgeving, functionaliteit, gemak én kwaliteit. De parasoldoeken zijn met de hand gemaakt van hoogwaardige Sunbrella-stoffen en beschikbaar in meer dan 150 kleuren.

TUUCI Parasols in 4 series

De inspiratie voor de onderdelen van de parasols komt uit de natuur. In de verschillende series ziet u terug hoe de wonderlijke vormen van de natuur en de zeilwereld de basis vormen voor de elegante parasols. Door de ruime selectie en de optie om schaduwdoeken op maat te laten maken, zijn de mogelijkheden met deze parasols oneindig.

TUUCI heeft een breed aanbod aan series zoals: Ocean Master MAX, Plantation Max, Ocean Master, Plantation en de Bay Master. Deze series hebben een breed scala aan mogelijkheden, zo is de ideale oplossing altijd dichtbij.

Oneindig veel kleuropties!

Uw nieuwe parasol is in vele kleurvarianten verkrijgbaar, van luxe Aluma Teak finish tot een Luxe Poedercoating op Titanium. Bekijk alle mogelijkheden.

Windbestendig – geen storm is te gek

Kiezen voor TUUCI is kiezen voor hoge kwaliteit. De parasols zijn windbestendig en de speciale F1 is zelfs ontworpen tegen windkracht 8!

Over TUUCI

TUUCI creëert al ruim 20 jaar de meest innovatieve, unieke en gestileerde schaduwplekken ter wereld. Het merk is opgericht door Dougan Clarke en vindt z’n oorsprong in de zeilwereld. Dat betekent dat elke parasol, loungeset of cabana met precisie is samengesteld voor optimale prestaties in elke omgeving. Bovendien zijn de producten absolute blikvangers vanwege de ongeëvenaarde finesse en stijl.

Made in America

TUUCI is een uniek parasolmerk dat direct herkenbaar is door zijn prachtige vormgeving. De parasols vinden hun oorsprong in de zeilwereld, de katrollen en klemmen zult u dan ook op zeilboten tegenkomen.

De organisatie is gevestigd in Miami, Florida. De filosofie is eenvoudig: het creëren van zo duurzaam, stijlvol en functioneel mogelijke parasols. De frames worden in Amerika geproduceerd, de topkwaliteit Sunbrella-stoffen worden door vakmensen per parasol op maat gemaakt en gemonteerd in Nederland.

Verkoelende plek in de schaduw

TUUCI is bedoeld om natuurlijk comfort in z’n meest basale vorm te realiseren: een verkoelende plek in de schaduw. Dat doet het merk met extreem duurzame, 100% vervangbare onderdelen en een ongeëvenaard ontwerp. TUUCI’s parasols, cabana’s en loungesets zijn uw ticket naar de ultieme schaduwplek. U bent van harte welkom in onze showroom!

Maak een afspraak.

Plantation Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation Collectie van Tuuci bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Plantation MAX...

Special Shadow

/Posted by: Jeffrey
Naast het grote assortiment parasols van TUUCI is het ook mogelijk om schaduwdoeken op...

Stingray

/Posted by: Jeffrey
De Stingray van TUUCI is duidelijk geïnspireerd op de natuur en een stijlvolle manier...

Air Lounge

/Posted by: Jeffrey
De Tuuci Air Lounge is geïntroduceerd door Tuuci als de nieuwe manier van loungen welke zorgt voor een...

Equinox

/Posted by: Ernst Baas
De Equinox Cabana van Tuuci is een luxe overkapping met vele mogelijkheden. Door het...

Mistral Collection

/Posted by: Jeffrey
De Mistral Collectie van TUUCI is bijzonder. Het is namelijk de enige collectie van...

Plantation Max Collection

/Posted by: Jeffrey
De Plantation MAX Collectie behoort tot de beste collecties van TUUCI. De parasols zijn...

Ocean Master Collection

/Posted by: Jeffrey
De Ocean Master Collectie bestaat uit dezelfde prachtige parasols als de Ocean Master MAX...
Let op! Van 28 april t/m 9 juni zijn wij alleen bereikbaar vanaf de kant van Gouda/A12/A20.
close