TUUCI - Mega Max

De Tuuci Ocean Master MEGA MAX is de grootste parasol ter wereld, met een maximale afmeting van 740 x 740 cm is dit een waar statement. Door deze royale afmeting zorgt de parasol voor de schaduw die u wenst. Het ontwerp is tot in detail uitgewerkt, de robuuste constructie komt samen met de elegante profielen. Doordat de parasol van hoogwaardige materialen, zoals een aluminium en RvS is gemaakt biedt hij weerstand tegen aanhoudende windsnelheden van 70 km/u en windstoten van 120 km/u aan.

Drie designs

De MEGA MAX parasol van Tuuci uit Miami is in drie verschillende vormen verkrijgbaar; vierkant, rond en rechthoekig. In de afmetingen van 425×600 cm tot 740×740 cm. De basis mast is leverbaar in 8 verschillende poedercoatings van wit, zand tot aan antraciet. Tevens zijn er drie verschillende houtlook varianten in de Plantation Aluma-Teak collectie. Op het frame wordt een waterbestendig en Uv-bestendig polyester doek geplaatst. Dit polyesterdoek is verkrijgbar in 13 verschillende kleuren uitlopend; van wit, taupe, antraciet en geel tot aan rood.

Extra comfort

De mast van de parasol heeft een telescopische mast, waardoor de parasol veelal boven de lounge gesloten kan worden. Enkel de aller grootste parasols zullen niet sluiten boven uw lounge. De MEGA MAX draait u gemakkelijk en soepel open met easy drive crank liftsysteem. Het systeem is zelf smerend waardoor u met enkele simpele draaien deze grote schaduwmaker opent. Voeg Ambia LED verlichting toe aan uw parasol en u zorgt er voor dat u parasol in de avond sfeerlicht creëert. In de parasol zitten twee LED ringen die afzonderlijk van boven en onder van elkaar kan worden gedimd. Voor extra comfort kunt u infrarood-heaters toevoegen in de MEGA MAX-parasol, kiest u voor een 4-tal heaters of voor een 6-tal heaters? Zo kunt u het zomer seizoen verlengen tot aan de winter.

Tuin of terras

Heeft u een groot terras en heeft u een grote schaduw oppervlakte nodig? Dan is de parasol ideaal voor uw tuin. Heeft u een royaal terras bij uw restaurant en opzoek naar een grote schaduwvlak, die tevens uw terras drooghoudt tijdens een regenbui? Dan is het plaatsen van één of meerdere parasols een ideaal. Door het toepassen van een regengoot kunt u twee parasols met elkaar verbinden, deze kunt u door middel van een rits met elkaar verbinden.

Installatie mogelijkheden

Een belangrijke factor voor een stabiele parasol is de verankering aan de onderzijde. Er zijn verschillende mogelijkheden om de MEGA MAX parasol te plaatsen. Er is een standaard FULL aluma-crete cube die u plaatst op uw terras, welke verzwaard kunnen worden tot 560 KG. Heeft u een betonnen (basis) terras? Dan kan de parasol hierop gemonteerd worden. Heeft u een terras welke nog volledig moet worden aangepakt? U kunt dan gaan voor een volledig geïntegreerde voet die volledig opmaat wordt gestort onder uw terras.

Ervaar het zelf

Bent u net zo enthousiast geworden als ons over deze MEGA MAX parasol? Wij nodigen u graag uit in onze inspiratieruimte te Waddinxveen. Wij hebben hier de grootste parasol van Nederland als showmodel staan. Ervaar het design, de afmeting en de afwerking van deze mega parasol.