TUUCI - Ocean Master Collection - Razor

De Ocean Master Razor van TUUCI is een opvallende verschijning door de asymmetrische constructie. De voorzijde van de parasol is hoger dan de achterzijde, waardoor er op een speelse wijze schaduw kan worden gecreëerd. Door de parasol te draaien geniet u de hele dag van een koele schaduw plek. Deze unieke eigentijdse parasol van Tuuci heeft een diameter van 340 cm.

Tuuci Razor Special

Deze unieke parasol kunt u naar eigen wens samenstellen. Wilt u meer dan het standaard gepolijst aluminium frame? Dan kunt u kiezen uit 1 van de 11 verschillende poedercoating kleuren, welke door Tuuci zelf zijn samengesteld. De Tuuci Razor maakt u compleet door te kiezen uit een van de tientallen Sunbrella Marine Grade C’ stoffen, waardoor u beschermt ben tegen het UV-licht.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close