TUUCI - Ocean Master Collection - Razor

De Ocean Master Razor van TUUCI is een opvallende verschijning door de asymmetrische constructie. De voorzijde van de parasol is hoger dan de achterzijde, waardoor er op een speelse wijze schaduw kan worden gecreëerd. Door de parasol te draaien geniet u de hele dag van een koele schaduw plek. Deze unieke eigentijdse parasol van Tuuci heeft een diameter van 340 cm.

Tuuci Razor Special

Deze unieke parasol kunt u naar eigen wens samenstellen. Wilt u meer dan het standaard gepolijst aluminium frame? Dan kunt u kiezen uit 1 van de 11 verschillende poedercoating kleuren, welke door Tuuci zelf zijn samengesteld. De Tuuci Razor maakt u compleet door te kiezen uit een van de tientallen Sunbrella Marine Grade C’ stoffen, waardoor u beschermt ben tegen het UV-licht.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close