TUUCI - Ocean Master Max Collection - Single Cantilever

De Ocean Master MAX Single Cantilever van TUUCI combineert de kunst van techniek met minimalistisch design en creëert zo de optimale schaduw. De luifel heeft een stevige structuur die geïnspireerd is op de zeilwereld. Door de telescopische mast sluit de Single Cantilever boven uw buitenmeubilair.

Single Cantilever Tilt

De vanaf heden is de Ocean Master MAX Single Cantilever ook verkrijgbaar in een Tilt versie. U kunt hierdoor makkelijker van de zon ontsnappen en/of privacy creëren.
Kom langs en laat u adviseren over de mogelijkheden van de Ocean Master MAX Single Cantilever serie.

Uitbreidingen voor 2018

TUUCI heeft nieuwe uitbreidingen en opties aangekondigd voor 2018. Zo is er vanaf heden verlichting leverbaar welke de parasol van binnenuit verlicht op zeer fraaie wijze. Deze verlichting heeft de naam Luna gekregen en is te combineren met verwarming (heating) en/of met een automatisch open- en sluitmechanisme.

Luna wordt optioneel geleverd met een touch schakelaar en dimmer om het licht te bedienen. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijke combinaties.

G-Plate voet finish uitbreidingen

Ook kondigde Tuuci een nieuwe laag afwerkingen aan op de G-plate voet serie. Deze is nu leverbaar met “Natural Aluma-Teak”, “Java Aluma-Teak”, “Weathered Aluma-Teak” en “Aspen White Aluma-Teak”.