Weltevree

Weltevree is een eigentijds productlabel met een missie. Zij willen u op een andere manier naar de omgeving om u heen laten kijken. Waarom? De eisen die we aan ons leven stellen veranderen, net als het gebruik en de behoeftes.

Weltevree, zelfstandig met een hedendaags comfort

Hoe kunnen we beter met onze energie om gaan? En waar komt het voedsel vandaan? Veel Nederlanders willen veel zelfstandiger worden op dit vlak, maar zonder concessies te doen op ons hedendaagse comfort.

Outdoor

De Weltevree outdoor line bestaat uit vooruitstrevende en uiteenlopende producten zonder dat er grote veranderingen moeten plaats vinden. Wat dacht u van de ‘Groundfridge’ een innovatieve variant op de traditionele koelkleder die inspeelt op een eigen moestuin en een modern, zelfvoorzienend bestaan; De ‘Wheelbench’ een mobiele buitenbank gemaakt van eikenhout met een kruiwagenwiel; De ‘Outdooroven’ een BBQ, kookplaat, pizzaoven, ovenschotel, broodbakken en buitenhaard in 1. Buiten koken wordt een echte buitenactiviteit. Dit is een kleine greep uit het assortiment van Weltevree outdoor.

Gehele collectie van Weltevree

De Weltevree outdoor lijn bestaat uit de: Groundfridge, Swing, Outdooroven, Outdooroven XL, Forestry Table, Dutchtub Original, Dutchtube Loveseat, Dutchtub Wood, Weelbench, Fieldchair, Beach Chair, Beach Rocker, Patioset, Guidelight en Stringlights. Heeft u nog geen product van dit prachtige merk in uw bezit? Schroom dan niet om eens te komen kijken en de kwaliteit zelf  te ervaren. Ons team en de koffie staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Weltevree - Guidelight - Reed Green - Duurzame LED verlichting tot 150 uur sfeerlicht

Guidelight

/Posted by: Ernst Baas
De Guidelight van Weltevree is een inventieve looplamp voor binnen en buiten, die verlicht...
Weltevree - Outdooroven - Pizzabakken in de natuur - Verplaatsbare buitenoven - buitenkeuken luxe

Outdooroven

/Posted by: Ernst Baas
De Outdooroven van Weltevree maakt van het koken een buitenactiviteit, het buitenseizoen zal hierdoor...