Weltevree - Guidelight

De Guidelight van Weltevree is een inventieve looplamp voor binnen en buiten, die verlicht naar jouw persoonlijke wensen. Deze inventieve looplamp is een zaklamp, werklamp en sfeerlicht in één.

Een aaibaar product

De Guidelight is een aaibaar product dat zich graag laat meenemen naar een nieuwe bestemming. Een lichtbron die onderweg dienstdoet als zaklamp en die zich eenmaal op de eindbestemming ontpopt als sfeervolle verlichting. Elke onverwachte plek wordt jouw thuis.

Lichtbron instellen in eigenstijl

De helderheid van de Guidelight kan worden ingesteld met behulp van de ‘analoge swipe-beweging’, zodat draait u de inventieve looplamp van 10% tot 100% licht. De bol kunt u ten opzichte van de handgreep 360 graden draaien, hiermee verplaatst u de lichtstraal van sfeer naar direct licht.

10 uur sfeerlicht

Op een volledige opgeladen accu wordt er energie geleverd voor circa 10 uur op hoogste intensiteit en 150 uur op de laagste intensiteit. Een volledige lading duurt ongeveer 4 uur.

De Guidelight is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren olijfgroen en koraalrood.

Bent u benieuwd geworden naar deze sfeermaker? Kom langs in onze inspiratieruimte en laat u verrassen door deze looplamp.