Weltevree - Outdooroven

De Outdooroven van Weltevree maakt van het koken een buitenactiviteit, het buitenseizoen zal hierdoor verlengt worden. U kunt met deze oven het gehele jaar door genieten van het buiten eten en buiten leven.

Koken wordt een buitenactiviteit

Deze houtgestookte buitenhaard en kooktoestel van cortenstaal heeft een afsluitbare oven voor bijvoorbeeld brood of een ovenschotel in gemaakt kan worden. De speciale Chamotte steen is gemaakt om pizza’s op te bakken en is gemakkelijk schoon te maken met wat lauw water en zeep. De bovenzijde van de buitenhaard kan gebruikt worden als kookplaat.

Outdooroven accessoires

De Weltevree Outdooroven wordt geleverd met een pizzasteen en grill van roestvrij staal. Daarbij kunt u de keuze maken uit vele accessoires zoals de; pizzaschep, thermometer, schoorsteen kapje, grondplaat en deur voor stookkamer.

Testen van de Outdooroven?

Wilt u de mogelijkheden van deze oven zelf ervaren? Dit is mogelijk op het tijdelijke terras van de Licht Fabriek aan de Hoge Gouwe 189 in Gouda.
Lees verder
Nieuwsgierig geworden naar deze Outdooroven en de mogelijkheden er van? Wij hebben deze oven met accessoires in onze inspiratieruimte staan.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close