Parasols

Type parasols

Parasols zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Als uitgangspunt kunt u kiezen uit twee parasol types; zoals een klassieke parasol en een zwevende parasol (ook wel vrijhangende parasol genoemd). Beide types kunnen weer onderverdeeld worden in verschillende varianten.

Klassieke parasol

Bij deze parasol staat de mast centraal onder de parasol. Vaak wordt deze parasol naast uw tafel of loungeset gesloten.

Klassieke parasol met autoscope

Deze parasol heeft de mast centraal onder de parasol staan. De autoscoop zorgt ervoor dat uw parasol boven uw tafel of loungeset sluit.

Zwevende parasol (vrijhangende parasol)

Bij deze parasol staat de mast naast uw tafel of loungeset. De parasol zweeft hierdoor boven uw tafel of lounge set. U heeft daardoor geen last meer van een mast die centraal op uw terras of balkon staat.

Zwevende parasol met autoscope

Bij de parasol met autoscope kunt u, uw parasol sluit boven uw tafel of uw loungeset. U hoeft de parasol niet weg te draaien van uw buitenmeubelen.

Vormen

De parasols zijn verkrijgbaar in verschillende elegante vormen, zo is er altijd één die perfect bij uw tuininrichting past. Hieronder enkele voorbeelden:

Bediening

Een parasol kan met verschillende bedieningen geopend worden. U kunt kiezen voor manual bediening (met de hand), Auto Loc Lift (katrol systeem) of een ‘Easy drive crank’ (draaihendel).
Wij informeren u graag in onze inspiratieruimte over de mogelijkheden. Waar wij aan de hand van onze demo’s de bedieningsmogelijkheden kunnen demonstreren. Onderstaand vindt u de bedieningsmogelijkheden van TUUCI.

Bescherming parasol

Om de parasol tijdens gesloten stand te beschermen tegen vuil en weersinvloeden kunt u kiezen voor een cover (hoes) voor om uw parasol heen. De leveranciers hebben vaak standaard hoezen die bijvoorbeeld van polyester grijs.

Tuuci levert opmaat gemaakte covers voor uw parasol van Sunbrella stof. Zo kunt de zelfde stofkleur kiezen als uw parasol, waardoor de style het zelfde blijft.

 

Kom langs!

Wij helpen u graag bij het zoeken naar een juiste parasol die aan uw wensen en eisen voldoen. In onze inspiratieruimte hebben wij vele demo modellen van o.a. de volgende merken Tuuci, Umbrosa en Royal Botania.