Atelier Vierkant

Bent u op zoek naar een prachtige accessoire voor in uw tuin? Kijk dan eens naar de indrukwekkende keramische potten van Atelier Vierkant. Deze handgemaakte potten hebben een ruwe uitstraling die heel goed bij een robuust of juist een verfijnd buitenmeubel past. Doordat de potten bestand zijn tegen de vorst, zijn de handgemaakte potten van Atelier Vierkant ook in de winter een aanwinst voor uw tuin of terras.

Atelier Vierkant: voor binnen en buiten

De potten en sculpturen van Atelier Vierkant worden regelmatig in prachtige interieurs geplaatst. Plaats bijvoorbeeld een grote solitaire plant of enkele siertakken in een pot en er zullen prachtige sculpturen worden gecreëerd. Daarnaast kunnen de potten uit een zelfde serie doorlopen vanuit uw woning naar uw buitenplaats. Hierdoor neemt u de zelfde stijl van binnen mee naar buiten.

De collectie

De collectie van Atelier Vierkant is erg divers, doordat de potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm verkrijgbaar zijn. Iedere pot is een kunstwerk op zich, ze zijn namelijk stuk voor stuk handgemaakt in België en daarom uniek objecten. De tijdloze potten zijn in 8 verschillende aardetinten (Red, Black, Grey, White, Extra White, Nordic White, Blue en Cork) en veelal met 16 verschillende structuren verkrijgbaar.

Atelier Vierkant in Nederland

Ernst Baas Tuininrichting is uw verkooppunt in Nederland voor alle Atelier Vierkant-producten. Wilt u deze bijzondere lijn pottery met eigen ogen bekijken. Kom langs en ervaar de kwaliteit zelf! Wij zijn u graag van dienst!

Achtergrond

Atelier Vierkant heeft twee fabrieken in Brugge (België). Daar worden grote keramische potten gemaakt in uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Vaak vormen ze de entree van luxe woningen, grote stedelijke hotels, tuinen van strandresorts en de toegangshallen en atriums van openbare ruimtes.

De potten onderscheiden zich door hun bijzondere vormen, aardse tactiliteit, organische structuren en opmerkelijke kleurtonen. Daarmee krijgen de potten een extra dimensie en worden het architecturele elementen en kunstsculpturen.

Maak een afspraak

Atelier Vierkant - AUO serie By Osiris Hertman

AUO

/Posted by: Ernst Baas
De AUO serie van Atelier Vierkant is handgemaakt en heeft een uniek en eigentijds...

MF

/Posted by: Ernst Baas
De MF serie van Atelier Vierkant is een handgemaakte planter. Deze hoge planter van...
U-serie - Atelier Vierkant - Waterelement in de muur

U-serie van Atelier Vierkant

/Posted by: Ernst Baas
De U-serie van Atelier Vierkant is een prachtige serie handgemaakte potten. Deze potten hebben een...
Atelier Vierkant - PL 80 en PLU 80

PL – PLU

/Posted by: Ernst Baas
De PL serie van Atelier Vierkant is een handgemaakte schaal en is verkrijgbaar in...
Handmade pottery - Atelier Vierkant - DMB 80

DM – DMB

/Posted by: Ernst Baas
De DM en DMB series van Atelier Vierkant zijn handgemaakte potten. Deze potten hebben...
Atelier Vierkant BRL 8040 - Keramische pot langwerpig White

BRL

/Posted by: Ernst Baas
De BRL serie van Atelier Vierkant is een handgemaakte pot. Deze potten hebben een...

Kleur en structuur

/Posted by: Ernst Baas
De handgemaakte aardewerk potten van Atelier Vierkant wordt vervaardig met klei. De potten kunnen...