Gloster tuinmeubelen - Grid

De tuinmeubelen van het merk Gloster staan bekend om het eigentijdse design en het gebruik van hoogwaardige materialen. Een hiervan is de Grid lounge serie, een combinatie van standaard raster dat ingevuld kan worden in verschillende functies. De complementaire eenheidsvormen zorgen voor een volledig modulaire opbouw, dat naar eigenwens kan worden samengesteld.

Design by Gloster

Een van de designers van Gloster is Henrik Pedersen. Hij heeft een Deens ontwerpstudio in Aarhus, die zich voornamelijk bezighoud met ontwerpen van lifestyle producten. Dit uiteraard in een Scandinavische ontwerpstijl. Naast de complete Grid serie heeft Pedersen o.a. ook de Split, Bay, Blow, Kay, Trident en Tundra ontworpen.

Mix and Match met Grid

De Grid, heeft het deels al in de naam zitten. Het aluminium frame bestaat uit 3 verschillende basis elementen (103 bij 103 cm, 103 bij 206 cm of 206 bij 206 cm) waarop een raster van complementaire eenheidsvormen kan worden toegepast. Hierdoor kan de gehele set naar eigen specifieke behoefte worden ingericht. Er zijn vele mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor een armlegger waardoor u een hoek creëert of u kiest juist voor voor de (side)table waarop u uw bubbels kunt plaatsen. Dat er voorzorgd dat u niet naar de grote bijzettafel hoeft te rijken. Al met al creëert u een comfortabele set dat geheel naar eigenwens kan worden samengesteld. Dit is de perfecte oplossing voor zeer comfortabel loungen in een stijlvolle buitenruimte.

Binnen naar buiten

De lounge serie Grid van Gloster is leverbaar in talloze kleuren, dat zorgt er voor dat de lounge geheel naar stijl van uw inrichting kan worden uitgevoerd. Het aluminium basis frame is leverbaar in een Meteor en White kleur. De table tops zijn leverbaar in twee verschillende keramiek tops (Nero ceramic of Bianco ceramic) of in het stijlvolle Buffed Teak. Betreft de kussens kunt u kiezen uit 14 verschillende stofkleuren die verdeeld zijn in 4 categorieën. Drie van deze stoffen Seagull, Granite en Fife Rainy Grey zijn leverbaar in de vuurbestendige variant (volgens de UK en FR normen).

Grid lounge in uw tuin?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en het zitcomfort van de Grid serie? Kom proefzitten in onze inspiratieruimte en laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Het team van Ernst Baas Tuininrichting staan u graag te woord.

Afgelopen jaren hebben wij diverse opdrachtgevers geadviseerd en samen met hun vele prachtige buitenruimtes gecreëerd.  Een van deze gerealiseerde projecten vindt u hier Loungen op Gloster tuinmeubelen in Den Haag