Loungen op Gloster tuinmeubelen in Den Haag

Bij een royale woning in het prachtige Den Haag hebben wij een inrichtingsplan gemaakt voor het terras. Op het terras stonden diverse bestaande elementen waarmee wij rekening hebben gehouden. Zoals de Extremis Pontsun tuintafel met bijbehorende Extremis Captain’s Chair en diverse pottery van Adezz die aangeplant zijn met prachtige volgroeide buxusbollen.

Inrichtingsplan opmaat

Voor onze opdrachtgever uit Den Haag hebben wij een maatwerk inrichtingsplan ontwikkeld met bijbehorend Moodboard. Op het Moodboard zijn de kleuren van de tuinmeubels, parasol en warmte lamp weergegeven, waardoor er in een oogopslag de kleurschakering kan worden gezien. Van zowel het frame van de meubels, de stof kleuren en de keramiek kleur.

Totaal concept van de buitenruimte

De royale lounge set is samengesteld met tuinmeubelen van o.a. Gloster, Umbrosa en Heatsail. De Grid loungeset van Gloster is samengesteld uit verschillende modules, deze modules zijn uitgevoerd in het zelfde kleur frame (Meteor), met bijbehorende 4-season kussens in de Granite stof kleur. Diverse elementen zijn uitgevoerd met een Buffed teak of keramische (Nero)top. Waarop de drankjes en magazines met gemak op neer kunnen worden gelegd.

Samen met de omgeving

Doordat de kleuren vanuit de omgeving (grijze dennen stammen) en de woning (o.a. Red ceder, natuursteen en groentinten) zijn meegenomen in het kleur pallet ontstaat er een serene samenhang. Waardoor buiten en binnen worden verbonden tot één geheel.

Share Project :