Hangende terrasverwarmer

Bent u op zoek naar een hangende terrasverwarmer? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Wij verkopen hangende terrasverwarmers van het Belgische merk Heatsail.

Hangende terrasverwarmer van Heatsail

Standaard wordt de hangende terrasverwarmer van Heatsail Dome geleverd in trendy wit of tijdloos zwart. Optioneel is deze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De binnenzijde is verkrijgbaar in zilver of goud.

Kom langs en ontdek onze terrasverwarmers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van terrasverwarmingen voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en bekijk onze uitgebreide collectie. U kunt alle terrasverwarmingen bekijken en ontdekken welke terrasverwarmer geschikt is voor uw tuin. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden om uw tuin of terras volledig naar wens in te richten of te verwarmen.

Waarom een hangende terrasverwarmer?

Een hangende terrasverwarmer is ideaal om uw ruimte praktisch in te delen. In sommige gevallen is het lastig om een staande terrasverwarmer te plaatsen in verband met de ruimte. Een hangende terrasverwarmer kunt u hangen waar u wilt, om zo van de optimale warmte te genieten. Daarnaast zijn hangende terrasverwarmers ideaal in de herfst, voorjaar of in de winter, als u in uw overdekte buitenruimte wilt zitten. Wij denken graag met u mee!

Maak een afspraak

Het team van Ernst Baas Tuininrichting