Luxe tuinmeubelen - Luxe tuintafels

Ernst Baas Tuininrichting levert luxe tuintafels van alle toonaangevende merken: Royal Botania, Solpuri, LOFDesign, Fast, 4-Elementz en Mood. De afmetingen en vormen waarin u deze tuintafels kunt bestellen variëren per merk. Het overzicht hieronder geeft u een beter beeld van de verschillende modellen die we kunnen leveren. Diverse modellen zijn op voorraad leverbaar, maar sommige moeten we bestellen. Dit duurt ongeveer twee weken.

Luxe tuintafels per merk

Heeft u een groot gezin? Kijkt u dan eens naar de Royal Botania Leyton. Deze langwerpige teakhouten tuintafel biedt ruimte voor ieder gezinslid en is ideaal voor een diner met vrienden of familie. Ook voor de kleinere tuinen hebben wij verschillende tuintafels beschikbaar.

Royal Botania

Royal Botania is een Belgisch merk en staat garant voor comfort en kwaliteit.

Meer tuintafels Royal Botania

Solpuri

De tuintafels van Solpuri zijn handgemaakt en hebben een eigentijds karakter vanwege de bijzondere contrasten.

Meer tuintafels Solpuri

LOFDesign

LOFDesign is een Nederlands merk met exclusieve en hoogwaardige tuintafels.

Meer tuintafels LOFDesign

Fast

FAST is een Italiaans merk met vooral aluminium tuintafels.

Meer tuintafels Fast

Ethimo

De tuintafels van Ethimo zijn ontworpen met oog voor design, details en duurzaamheid.

Meer tuintafels Ethimo

Gemaakt van duurzame materialen

Onze tuintafels zijn uitsluitend gemaakt van duurzame materialen als aluminium, teakhout, keramiek, enzovoorts. Hierdoor hebben ze een langere levensduur en zijn ze beter bestand tegen slechte weersomstandigheden. In de winter kunt u de tuintafels bijvoorbeeld gewoon buiten laten staan.

Heeft u een vraag? We helpen u graag

We helpen u graag met het selecteren van een passende tuintafel die aan al uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. U kunt een persoonlijke afspraak maken, maar u kunt uw vraag ook via onze chatfunctie stellen.

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Maak een afspraak

Let op! Tijdens de zomerperiode hebben wij aangepaste openingstijden. Meer info: onze actuele openingstijden. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close