Solpuri

Tuinmeubelen van Solpuri zijn handgemaakt. Ze hebben een eigentijds karakter vanwege de bijzondere contrasten. De tuinmeubelen vallen vooral op door het lichte en moderne ontwerp. Ze zijn op een ingetogen manier tijdloos en elegant. Met deze luxe meubelen in uw tuin creëert u een heerlijk vakantiegevoel.

Solpuri Design

Bij het design van de Solpuri-tuinmeubelen staan vorm, kleur en materialen centraal. Het buitenmeubilair is van hoge kwaliteit, zonder dat er wordt ingeleverd op comfort en ergonomie. Het merk speelt met oude en nieuwe materialen. Daardoor hebben de tuinmeubelen een geheel eigen uitstraling. Het design is prachtig en het zitcomfort groot.

Toparchitecten en -ontwerpers

Het design van de luxe tuinmeubelen van Solpuri komt voort uit het creatieve brein van een selecte groep architecten en ontwerpers. Onder hen zijn Klaus Nolting, Karsten Weigel, Hoffmann & Kahleyss, Povl Eskildsen, Hugo de Ruiter. Maar ook de eigen designstudio van Solpuri levert een belangrijke bijdrage aan de designs. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl en signatuur. Deze ziet u terug in de verschillende series en modellen.

Ontwerper Klaus Nolting ontwierp diverse buitenmeubels van aluminium en teakhout. Voorbeelden zijn de Pure ALU en de Safari-serie. De signatuur van Karsten Weigel ziet u terug in de teakhouten tuinmeubels met een tijdloos design, zoals de nieuwe design loungeset Plateau. Povl Eskildsen ontwerpt series die zich prachtig laten combineren. Zo zijn de luxe teakhouten buitenmeubelseries Windsor, Cube en Spindle op elkaar afgestemd.

Het Solpuri-designstudioteam heeft zich het afgelopen jaar beziggehouden met tal van nieuwe tuinmeubelen, zoals de Soft-tuintafel, de Grid bijzettafel, de Boxx loungebank, de Club diningarmstoel en de Provence.

Solpuri-series

Nieuwsgierig naar onze luxe buitenmeubels? Bekijk hieronder de diverse designs en laat u verrassen. Wilt u het design en het zitcomfort zelf ervaren? Dat kan. Kom langs in onze inspiratieruimte. Wij hebben de volgende series voor u klaarstaan: Classic, Club, Plateau, Soft en Grid.

Over Solpuri

Solpuri denkt in superlatieven. Het merkt combineert hoogwaardige materialen en comfort met duurzaamheid en kwaliteit. Dat zijn de pijlers waarmee Solpuri met liefde voor detail en met bijzondere zorgvuldigheid zowel innovatieve als duurzame outdoormeubels maakt. Het resultaat? Optimaal zitcomfort, gevoel voor detail, vormentaal en materiaalkeuze: teak en vlechtwerk, eventueel met rvs en aluminium-componenten, waarbij vorm en functie harmonisch op elkaar zijn afgestemd.

Unieke producten

Solpuri gebruikt voor de roestvrijstalen en aluminiumcollectie alleen legeringen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn perfect voor het gebruik buitenshuis. Bovendien bent u verzekerd van een lange levensduur en maximale stabiliteit. De elegante framestructuren met hoge wanddiktes en complexe gegoten onderdelen worden zorgvuldig verwerkt. Het gebruik van CNC-machines en lasrobots tijdens de fabricage, in combinatie met handafwerking door experts en grondige kwaliteitscontrole, zorgt voor onvergelijkbare, unieke producten.

Maak een afspraak

Solpuri Club lounge Taupe

Club

/Posted by: Ernst Baas
De eigentijdse Club serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras....
Solpuri Plateau Exclusieve loungehoek

Plateau

/Posted by: Ernst Baas
De Plateau serie van Solpuri is een teakhouten meubel met comfortabele kussens. Het design...
Solpuri Caro - Antraciet uitvoering

Caro

/Posted by: Ernst Baas
De eigentijdse Caro lounge serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras...
Solpuri Loop armstoel - luxe loungestoel

Loop

/Posted by: Ernst Baas
De Loop collectie is onderscheidend door de zachte en vloeiende vormen. Het frame kenmerkt...
Soft tuintafel - Solpuri - Nieuw 2018

Soft

/Posted by: Ernst Baas
De Soft tuintafels van Solpuri hebben een eigentijds design en is ontworpen door Klaus...
Grid met teakhouten en HPL-3D blad van Solpuri

Grid

/Posted by: Ernst Baas
De GRID serie van het outdoor merk Solpuri bestaat uit een verzameling ronde bijzettafels....
Solpuri BOXX modulaire loungebank - Solpuri Grid luxe bijzettafel

Boxx

/Posted by: Ernst Baas
De BOXX loungebank van het merk Solpuri is een modulair lounge systeem met een...

Country

/Posted by: Ernst Baas
De Country serie van Solpuri is een eigentijdse teakhouten picknickset. Deze design picknickset is...

Spindle

/Posted by: Ernst Baas
Opzoek naar een toevoeging aan uw dining tafel? De Spindle van Solpuri is een...

Safari

/Posted by: Ernst Baas
De Safari serie van Solpuri bestaat uit een groot aanbod van verschillende stoelen en...
Solpuri Classic Alu - Aluminium tafel met teakhouten top

Classic

/Posted by: Ernst Baas
De Classic tafel van Solpuri heeft een tijdloos design en is verkrijgbaar in een...