Solpuri

Tuinmeubelen van Solpuri zijn handgemaakt en hebben een eigentijds karakter door de bijzondere contrasten. De tuinmeubelen vallen op door het lichte en moderne ontwerp. Ze zijn tijdloos en elegant op een ingetogen manier. Met deze luxe meubelen in uw tuin creëert u een heerlijk vakantiegevoel.

Solpuri Design

Bij het design van de tuinmeubelen van Solpuri staan de vorm, de kleur en de materialen centraal. Het buitenmeubilair is van hoge kwaliteit zonder in te leveren op comfort en ergonomie. Het merk speelt met oude en nieuwe materialen. Daardoor hebben de tuinmeubelen een heel eigen uitstraling. De uitstraling is prachtig en het zitcomfort groot.

Toparchitecten en -ontwerpers

De serie luxe tuinmeubelen van Solpuri worden ontworpen en gedesignd door een selectieve groep architecten en ontwerpers, zoals Klaus Nolting, Karsten Weigel, Hoffmann & Kahleyss, Povl Eskildsen, Hugo de Ruiter en hun eigen designstudio. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl en signatuur die u terugziet in de verschillende series en modellen.

Ontwerper Klaus Nolting heeft diverse buitenmeubels ontworpen van aluminium en teakhout zoals de Pure ALU en de Safari-serie. Karsten Weigel is voornamelijk bezig met teakhouten tuinmeubels met een tijdloos design, zoals de nieuwe design lounge set Plateau. De series van Povl Eskildsen zijn te combineren met elkaar. Zo zijn de luxe teakhouten buitenmeubels series Windsor, Cube en Spindle op elkaar afgestemd.

Het Solpuri designstudioteam heeft zich het afgelopen jaar bezig gehouden met vele nieuwe tuinmeubelen zoals de Soft tuintafel, de Grid bijzettafel, de Boxx loungebank, de Club dining armstoel en de Provence.

Ontdek de series van Solpuri

Nieuwsgierig naar onze luxe buitenmeubels? Bekijk hieronder de diverse designs en laat u verrassen. Wilt u het design en het zitcomfort zelf ervaren? Dat kan. Kom langs in onze inspiratieruimte. Wij hebben de volgende series voor u klaarstaan: Classic, Clauss, Club, Plateau, Soft en Grid.

Over Solpuri

Solpuri denkt in superlatieven. Het merkt combineert hoogwaardige materialen en comfort met duurzaamheid en kwaliteit. Dat zijn de pijlers waarmee Solpuri met liefde voor detail en met bijzondere zorgvuldigheid zowel innovatieve als duurzame outdoormeubels maakt. Het resultaat? Optimaal zitcomfort, gevoel voor detail, vormentaal en materiaalkeuze: teak en vlechtwerk, eventueel met rvs en aluminium-componenten, waarbij vorm en functie harmonisch op elkaar zijn afgestemd.

Unieke producten

Solpuri gebruikt voor de roestvrijstalen en aluminiumcollectie alleen legeringen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn perfect voor het gebruik buitenshuis. Bovendien bent u verzekerd van een lange levensduur en maximale stabiliteit. De elegante framestructuren met hoge wanddiktes en complexe gegoten onderdelen worden zorgvuldig verwerkt. Het gebruik van CNC-machines en lasrobots tijdens de fabricage, in combinatie met handafwerking door experts en grondige kwaliteitscontrole, zorgt voor onvergelijkbare, unieke producten.

Solpuri Plateau Exclusieve loungehoek

Plateau

/Posted by: Ernst Baas
De Plateau serie van Solpuri is een teakhouten meubel met comfortabele kussens. Het design...
Grid met teakhouten en HPL-3D blad van Solpuri

Grid

/Posted by: Ernst Baas
De GRID serie van het outdoor merk Solpuri bestaat uit een verzameling ronde bijzettafels....
Solpuri Club lounge Taupe

Club

/Posted by: Ernst Baas
De eigentijdse Club serie van Solpuri is een echte eyecatcher voor op uw terras....
Solpuri BOXX modulaire loungebank - Solpuri Grid luxe bijzettafel

Boxx

/Posted by: Ernst Baas
De BOXX loungebank van het merk Solpuri is een modulair lounge systeem met een...
Soft tuintafel - Solpuri - Nieuw 2018

Soft

/Posted by: Ernst Baas
De Soft tuintafels van Solpuri hebben een eigentijds design en is ontworpen door Klaus...

Country

/Posted by: Ernst Baas
De Country serie van Solpuri is een eigentijdse teakhouten picknickset. Deze design picknickset is...

Spindle

/Posted by: Ernst Baas
Opzoek naar een toevoeging aan uw dining tafel? De Spindle van Solpuri is een...

Safari

/Posted by: Ernst Baas
De Safari serie van Solpuri bestaat uit een groot aanbod van verschillende stoelen en...

Classic

/Posted by: Ernst Baas
De Classic tafel van Solpuri heeft een tijdloos design en is verkrijgbaar in een...
Solpuri

Clauss

/Posted by: Ernst Baas
De Clauss stoel van Solpuri is een aluminium stoel met in de armligger een...