Luieren in een luie tuinstoel

Voor buiten zijn vele types en modellen van tuinstoelen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een stoel met of zonder armleuningen die past bij u tafel of bij u bar. Daarnaast hebben vele leveranciers ook luie tuinstoelen. In deze stoelen kunt u bijvoorbeeld heerlijk in luieren en genieten van de ondergaande zon.

Royal Botania New England 1
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Tuinstoel in stijl

Bij een luie tuinstoel kunt u kiezen uit vele uiteenlopende stijlen. Die qua materiaal en/of vormgeving hele andere sferen kunnen creëren in uw tuin. Een teakhouten tuinstoel met gebogen vormen en ambachtelijke houtsnijwerk van Massant geeft een klassiekere uitstraling, dan bijvoorbeeld een aluminium stoel met strakke vormgeving van Royal Botania.

Luie tuinstoel van Royal Botania

Royal Botania heeft diverse luie tuinstoelen in hun collectie. Met uiteenlopende stijlen van modern tot de klassieke Engelse lounge stoel.

Zo kunt u kiezen uit o.a. de QT Relax Chair, Ninix Relax Chair, Ixit lounge stoel en de New England Lounge Chair.

Tuinstoelen met Italiaans design

Het merk Ethimo staat bekend om het Italiaans design. De collectie van Ethimo heeft diverse mogelijkheden voor een luie tuinstoel. Zo kunt u kiezen voor de teakhouten Costes lounge armchair of de aluminium Infinity lounge armchair. Beide modellen hebben een andere uitstraling en geven u tuin een eigensfeer.

Tuinstoelen van Solpuri

De tuinstoelen van Solpuri herkent u aan het eigentijds design en gebruik van de materialen. Vele meubelen worden vervaardigd van roest vast staal of aluminium.
De Club lounge stoel heeft een aluminium frame waarop zachte kussens op gelegen zijn. De Jardin sauna lounger is vervaardigd van rvs met een Leisuretex zitting.

Klassiek design van Massant

Massant Outdoor heeft vele teakhouten tuinstoelen waar u heerlijk op kunt luieren. Alle meubels zijn met de hand gemaakt, waardoor elke lui tuinstoel zijn eigen verhaal heeft.

Eén stijl door uw geheel tuin

Door het toepassen van de zelfde stijl tuinmeubelen, creëert u 1 sfeer in u tuin. U kunt door verschillende stijlen te gebruiken eigentijdse eilanden creëren in u tuin. In kleine tuinen adviseren wij meestal te kiezen voor de eerste optie.

Stel u eigen stoel samen

Wat is er nou niet lekkerder dan luieren in een heerlijke luie tuinstoel? Die geheel in eigen smaak is uitgevoerd! In onze inspiratieruimte staan diverse luie tuinstoelen waar u op kunt komen proefzitten.

Tags: Tuininrichting