Piet Boon tuinmeubelen in Waddinxveen

De exclusieve Piet Boon tuinmeubelen zijn afgelopen week bij ons gearriveerd! Dat betekend dat er vanaf voorjaar 2017 staan deze prachtig tuinmeubelen in onze inspiratieruimte. Dat betekend voor u dat u kunt komen proefzitten op het design van Piet Boon.

Piet Boon Tuinmeubelen - Iroko houten frame
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Robuuste exclusieve tuinmeubels

De Piet Boon tuinmeubelen zijn gemaakt van het prachtige massieve Iroko hout. Het frame van deze tuinmeubelen hebben veel aandacht gekregen. Naast dat de hoeken mooi afgewerkt zijn met ronde hoeken zijn de verbindingen subliem. De meubels worden namelijk gekoppeld door middel van een sterke RvS constructie. Dit resulteerde in tuin plezier waar u jarenlang van zal gaan genieten!

Low dining van Piet Boon tuinmeubelen

In onze inspiratieruimte in Waddinxveen hebben wij de prachtig LOW dining concept van de Piet Boon Outdoor collectie staan. Aan de LOW dining set kunt u naast heerlijk eten, ook lounge. Dit allemaal aan een lage tafel.

De Anne LOW tafel samen met de Niek LOW loveseat en LOW Bench maken deze set compleet voor een goed ervaring tussen lounge en dining.
Het zitcomfort is door de kussens van Sunbrella stof optimaal. De stofkleuren die mogelijk zijn op deze tuinmeubels zijn exclusief geselecteerd door de designers van Studio Piet Boon.

Piet Boon hoek

Deze outdoor set staat gecombineerd met de nieuwe Legno parasol van Umbrosa. De Legno parasol is in samenwerking met het design team van Piet Boon ontwikkeld. Op deze parasol zijn vele kenmerkende aspecten zoals de “Kekke” vorm in meegenomen en is zeker de moeite waard om te bewonderen.

Kom proefzitten

Benieuwd geworden naar het LOW dining concept van Piet Boon tuinmeubelen? Kom langs in onze inspiratieruimte en kom heerlijk loungen en relaxen aan deze prachtige set. Wij zetten graag de koffie voor u klaar op misschien wel uw nieuwe dining set, kijk voor de zekerheid even onze actuele openingstijden.