Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken

Umbrosa parasols en schaduwdoeken zijn kenmerkend en origineel dankzij de vormen en materialen. De parasols van Umbrosa hebben een eigentijds design waardoor ze goed in de moderne tuin passen. Doordat het merk zich blijft ontwikkelen en continu innoveert, blijft de hoge kwaliteit van de parasols en schaduwdoeken gewaarborgd.

Umbrosa – synoniem voor topdesign

De parasols van Umbrosa staan bekend om hun functionaliteit, kwaliteit en vernieuwende oplossingen. Een belangrijk kenmerk is de bestendigheid tegen hoge windsnelheden. Daarmee doen deze parasols ook uitstekend dienst op terrassen in kuststreken.

Elke collectie wordt ontwikkeld door een zorgvuldig gekozen team van topdesigners. Bekende namen zijn het duo Verraver en Gauthier, het trio Bundl van de Icarus, trendsetter Dirk Wynants van de Spectra, Pieter Willemyns van het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwdoeken en Peter Leleu – het genie achter de Paraflex en de grondlegger van het merk Umbrosa.

Geef uw tuin of terras een geweldige upgrade

De uitgebreide collectie is verkrijgbaar in vele maten, vormen, afmetingen en kleuren. Zo is er voor elke tuin en ieder terras een bijpassende parasol. Ook heeft Umbrosa de verplaatsbare parasolledlamp Etna die u op het doek kunt bevestigen. Deze lamp zorgt voor sfeervol licht zodat u ook ’s avonds van uw terras kunt genieten.

De grootste collectie in Zuid-Holland

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen. Wij hebben de grootste collectie van Umbrosa-parasols en luxe schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan.

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in de stijl die past bij uw terras of tuin. Wij beschikken over diverse demomodellen, zoals de Paraflex, de Ingenua, de Spectra, de Icarus en de Infina.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en TUUCI in onze showroom staan.

Over Umbrosa

De schaduwoplossingen van het Belgische merk Umbrosa combineren elegantie en ingetogen eenvoud. Ze vormen een combinatie met een nooit geziene ergonomie die gebruiksgemak naar een hogere dimensie tilt.

Het merk werkt uitsluitend met de beste internationale designers en produceert alle artikelen in België. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam, geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen en stoffen in de allerbeste kwaliteit. Dit alles zorgt voor langdurige schaduw – jaar na jaar.

Natuur als onuitputtelijke inspiratiebron

De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron: bomen en planten zorgen op een unieke manier voor schaduw, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun habitat. Umbrosa baseert zich dan ook op het ingenieuze van de natuur voor de ontwikkeling van polyvalente en vernieuwende schaduwcreaties, ver weg van de klassieke parasol.

Het merk is dé specialist op het gebied van state-of-the-art parasols voor zowel residentiële als commerciële toepassingen tegen een betaalbare prijs. Het team ontwerpers en designers besteedt hierbij een bijzondere aandacht aan het unieke karakter en de gedurfde creativiteit van elk ontwerp.

Expertise van een wereldspeler

Umbrosa is een kleinschalige organisatie, waar flexibiliteit en persoonlijke service belangrijke kernwaarden zijn. Tegelijkertijd geven de talloze internationale referenties het bedrijf de expertise en de uitstraling van een wereldspeler. Het team organiseert vanuit België het volledige productieproces – van productontwikkeling tot commercialisering – en staat ook in voor de wereldwijde verzending van onze producten. Alle producten worden in België vervaardigd. Umbrosa is uw betrouwbare partner én uw garantie op betaalbare luxe en duurzame, Belgische kwaliteit.

Garantie op kwaliteit en flexibiliteit

Alle ontwerp, ontwikkeling en assemblage gebeurt in België. Dit is voor u en ons de beste garantie op kwaliteit en flexibiliteit. U kunt ook na de garantieperiode levenslang genieten van de producten. Umbrosa biedt een uitgebreid dienst-na-verkoopprogramma aan. U kunt niet alleen vervangdoeken of vervangframes bestellen, maar ook elk afzonderlijk component van uw parasol. Om het u makkelijk te maken, zijn er van elk product detailtekeningen beschikbaar zodat u snel kunt aanduiden wel stuk u nodig heeft.

NIEUW: Bestel online!

Maak een afspraak

Umbrosa parasol nano UX full black in achtertuin

Nano UX

/Posted by: Ernst Baas
De Umbrosa Nano UX is de ideale parasol voor de kleinere terrassen. Deze compacte...
Umbrosa Paraflex UX Full Black

Paraflex UX

/Posted by: Ernst Baas
De Umbrosa Paraflex UX is de ideale parasol voor de kleinere terrassen, balkons en...
Umbrosa Infina UX Culture

Infina UX

/Posted by: Ernst Baas
De UX-collectie van Umbrosa staat bekend om de; unieke modellen, gebaseerd op unieke verhalen....

Versa UX

/Posted by: Ernst Baas
De Versa UX (voorheen Spectra UX) serie is het nieuwe paradepaard van het Belgische...
Umbrosa Spectra Square

Spectra

/Posted by: Jeffrey
De Spectra van Umbrosa heeft een bijzondere vorm. Door het originele waaiersysteem vouwt u...
Umbrosa Schaduwdoek Alphen aan den Rijn - Oude Rijn

Ingenua

/Posted by: Jeffrey
De stijlvolle Ingenua van Umbrosa zorgt voor een verkoelende schaduw bij grotere oppervlakken. De...
Umbrosa Paraflex Monoflex Flexibele parasol

Paraflex

/Posted by: Jeffrey
Het ontwerp van de Paraflex van Umbrosa is geïnspireerd op de wendbaarheid en stevigheid...
Infina 2017 - Umbrosa parasols

Infina

/Posted by: Jeffrey
De Infina van Umbrosa staat voor rust en eenvoud. Daarom is er gekozen voor...
Umbrosa Eclipsum een blikvanger en schaduwmaker in een

Eclipsum

/Posted by: Jeffrey
De Eclipsum (voorheen Eclipse) van Umbrosa is een blikvanger en schaduwmaker in één. Het...

Icarus

/Posted by: Jeffrey
De Icarus van Umbrosa is geïnspireerd op een groot blad uit de natuur. Naast...