Windbestendige parasols van TUUCI

Wind is een belangrijke factor bij het aanschaffen van een parasol. Veel parasols zijn niet bestand tegen wind. Jammer natuurlijk. U wilt tijdens een heerlijke zomerse bries toch wel in de schaduw kunnen blijven zitten? Kies daarom voor windbestendige parasols van TUUCI.

Tuuci Plantation Max Collection F1 1
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Belangrijke factoren tegen wind

Een parasol moet aan verschillende factoren voldoen om hogere windsnelheden aan te kunnen. Het frame en het doek zijn belangrijke aspecten van de parasols zelf. Die hier een grote rol in mee bepalen. Daarnaast is de parasol base (voetstuk) nog veel belangrijker. Een voetstuk moet voldoen aan de juiste afmeting en KG. Dit is per parasol anders.

TUUCI windbestendige parasol

De ruime collectie van TUUCI parasols zijn bestand tegen hogere windsnelheden. Zo zijn de collecties; Ocean Master MAX, Plantation MAX, Ocean Master, Plantation bestand tegen hogere windsnelheden tot 40 km/uur!

Windsnelheden tot 70 km/uur

De Ocean Master MAX – F1 en de Plantation MAX – F1 parasol zijn zo gestroomlijnd en afgewerkt met een extra sterk kabel systeem dat deze parasols snelheden aan kunnen van 70 km/uur! Dit is zeer uniek in de wereld van parasols.

Uitvoerige testen door TUUCI

Alle parasols uit de collectie zijn getest in de windturbine. Er wordt gekeken naar de wendbaarheid in vele verschillende windsnelheden en vlagen.

Op zoek naar een windbestendige parasol

Bent u op zoek naar een windbestendige parasol? Ernst Baas Tuininrichting adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij hebben diverse windbestendige parasols in onze inspiratieruimte staan.