Anne

De tuinmeubelen van Studio Piet Boon hebben een stoere en robuuste uitstraling. De Anne dining table serie er hier 1 van. De collectie outdoor tuintafels van Piet Boon kenmerken zich door het robuuste teakhouten frame en de solide rvs verbindingen. Het natuurlijke onbehandelde teakhout vergrijst in de loop der tijd naar een prachtige platina grijze kleur. Deze vergrijzing is een lust voor het oog.

Piet Boon Outdoor   Niek en Anne

High- en Low table

De Anne-serie wordt veelal gecombineerd met de Niek lounge serie. Deze serie is leverbaar in een  High- en Low dining variant. Op de High-dining variant kunt u heerlijk actiever genieten van uw diner. Tevens is het mogelijk om deze tafel te combineren met een andere tuinstoel.

De Low-dining variant van de tafel creëert een ‘laidbak’ gevoel. Aan deze tafel kunt u in combi met de Niek stoelen heerlijk dineren. Na het dineren kunt u heerlijk natafelen door de relaxte en comfortabele zitbeleving.

Anne in 3 formaten

De teakhouten tafel serie Anne van Pier Boon Outdoor is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Er zijn twee rechthoekige tafels van 230 cm bij 105 cm en 290 cm bij 105 cm. Bent u opzoek naar één royalere tafel? Dan kunt u gaan voor het vierkante model. Deze tafel heeft de afmeting van 230 cm bij 230 cm. Waar u meerdere fauteuils of een 3-zit bank kan neerzetten.

Deze 3 tafel modellen zijn zijn leverbaar in een High en Low variant. De hoge variant heeft een tafel hoogte van +/- 76 cm. De lage variant heeft een hoogte van +/- 68 cm. Door de verschillende varianten is er veelal een passende tuintafel. Voor een hedendaags outdoor lifestyle.

Diningset Piet Boon

Combineer de Anne tafel met de Niek fauteuil, loveseat of 3-zits bank.

Door te kiezen uit één van de dertig stofkleuren kunt u uw kussens naar wens laten uitvoeren. Zo kunt u vorstelijk dineren of relaxen geheel in de tuininrichting die bij u past.

Deze stof kleuren zijn speciaal geselecteerd door Studio Piet Boon. Zodat de meubels in de zelfde style van uw woning kan worden afgestemd.