Piet Boon Outdoor

De exclusieve Piet Boon Outdoor collectie bestaat uit een ruime collectie die volledig weerbestendig is. De buitenmeubelen kenmerken zich door de stoere uitstraling met een tijdloze vormgeving. Dit allemaal uitgevoerd met natuurlijke materialen. Elk serie is zorgvuldig ontworpen door Piet Boon. De outdoor collectie is sterk, veerkrachtig en verfraait met de leeftijd. De meubelen zijn voor elke tuin, patio of balkon een aanwinst. De kwaliteit is vanzelfsprekend uitzonderlijk hoog, doordat elk buitenmeubel met de hand gemaakt wordt in Nederland.

Piet Boon Outdoor sinds 1983

Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door de wereldwijd bekende Nederlandse designer en vakman Piet Boon. De design studio is een internationaal gerenommeerde bedrijf. Erkend door zijn disciplinaire design, services en zijn opmerkelijke talent van balanceren tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Dat samenkomt tot een vriendelijk en buitengewoon ontwerp.

Lounge en dining

De Buitenmeubelen van Piet Boon Outdoor hebben een grote range aan mogelijkheden van lounge en dining. Door het juiste design die ontworpen zijn vanuit het zelfde concept kunnen de lounge en dining series gecombineerd worden.

De Anne tafel wordt veelal gecombineerd met de Niek fauteuil waardoor er een prachtige dining set ontstaat. Het Gijs ligbed of loveseat kan gecombineerd worden met de Annet koffietafel, hierdoor is uw drankje of snack altijd binnen handbereik.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Piet Boon Outdoor collectie? Kom langs in onze inspiratieruimte en neem plaats op de prachtige fauteuils uit de Niek serie.

Maak een afspraak

Voor een impressie van deze collectie zie ons blog artikel: Studio Piet Boon bezoek

Piet Boon Outdoor Hidde lounge

Hidde

/Posted by: Ernst Baas
De nieuwe Hidde lounge serie van Piet Boon Outdoor heeft een verfijnde uitstraling dan...
Niek - Dining set Piet Boon

Niek

/Posted by: Ernst Baas
De Niek-serie uit de Piet Boon Outdoor-collectie heeft een solide iroko houten frame, waar...
Gijs Loveseat

Gijs

/Posted by: Ernst Baas
De Gijs loungeserie uit de Piet Boon Outdoor collectie heeft een solide iroko houten...

Piet Boon Outdoor – Anne

/Posted by: Ernst Baas
De Anne tafel uit de Piet Boon Outdoor collectie heeft een strakke vormgeving en...
Piet Boon Outdoor - Lars loungehoek

Lars

/Posted by: Ernst Baas
Opzoek naar intimiteit en comfort, dan past de Lars serie goed bij u. Deze...

Annet

/Posted by: Ernst Baas
De Annet koffietafel uit de Piet Boon Outdoor collectie is een lage strakke gevormde...