Annet

De Annet salontafel uit de collectie van Piet Boon kenmerkt zich door eenvoudige elegantie. Deze tijdloze bijzettafel is een duurzame klassieker voor in de tuin en het terras.

Piet Boon Outdoor - Annet Coffee table

Robuuste salontafel

Deze bijzettafel is net als de andere series van Piet Boon Outdoor voorzien van een hoogwaardig teakhouten frame. De verbindingen zijn gemaakt van roestvrij stalen onderdelen en daardoor erg robuust. Dit onbehandelde teakhout zal in de loop van de tijd vergrijzen naar een platina grijze kleur. Uw lounge set zal daardoor een prachtig element worden in uw buitenruimte.

Annet combineren

Deze salontafel is ideaal te combineren met de outdoor meubelen uit de Niek en Gijs serie. Zo creëert u met de Gijs armchair of loveseat een comfortabele lounge hoek op uw terras. Door de salontafel te combineren met het daybed of sunlounger heeft u uw drankje en magazine altijd binnen handbereik.

Annet is twee afmetingen

Deze elegante en tijdloze bijzettafel is verkrijgbaat in twee verschillende afmetingen. Een rechthoekige variant van 120 x 60 cm en een vierkanten variant van 120 x 120 cm.