Gijs

De Gijs lounge serie van Piet Boon staat bekend om zijn robuust en stoere uitstraling.  Het ideale meubel om in elegantie te relaxen en te ontspannen. De Gijs serie combineert  een romantische en luxe comfort in een prachtig modern design.

Gijs Loveseat

Robuust teakhout

De Piet Boon outdoor serie is voorzien van een hoogwaardig teakhouten frame. De verbindingen zijn gemaakt van roestvrij stalen onderdelen en daardoor erg robuust. Dit onbehandelde teakhout zal in de loop van de tijd vergrijzen naar een platina grijze kleur. Uw lounge set zal daardoor een prachtig element worden in uw buitenruimte.

De zit- en rugkussens zijn voorzien van o.a. weersbestendige Sunbrella stoffen. Deze stoffen zijn speciaal voor u samengesteld door het Piet Boon design team.

Gijs in 5 modellen

De uitgebreide Gijs serie is verkrijgbaar in 5 verschillende modellen, voor zowel uw terras of bij  uw wellness. De serie bestaat uit een armchair, loveseat, daybed, sunlounger en sunlounger met wielen.  Combineer de armchair en loveseat met de Annet salontafel en creëer een comfortabele lounge hoek. Voor op uw terras of voor op uw dakterras.

Het daybed en de twee sunloungers zijn ideaal voor bij uw spa en/of uw zwembad. Waarop u heerlijk kunt relaxen en zonnen. Door te kiezen voor de sunlounger met wielen verplaatst u de lounger gemakkelijk van plaats.

Stoffen bij Piet Boon

Maak de Gijs lounge collectie naar uw eigen smaak. Studio Piet Boon heeft een 30-tal kleuren voor u samengesteld. Deze kleuren zijn geheel afgestemd in de stijl en het kleurenpallet van Piet Boon. Zo creëert u uw buitenruimte in de zelfde stijl als uw huisinrichting.

De stoffen zijn onderverdeel in een 3-tal stof categorieën van Patterns, Sunbrella, Metallic by Silverguard en (Sunbrella) Deauville series.

Deze geselecteerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en daardoor ideaal voor de buitenruimte. Tevens zijn de stoffen weers- en waterbestendige.

Voor optimale bescherming van uw meubelen en kussens kunt u de bijbehorende raincovers gebruiken. Deze bevestigd u gemakkelijk aan de meubelen door het klittenband.