Piet Boon Outdoor - Lars

Opzoek naar intimiteit en comfort, dan past de Lars serie goed bij u. Deze lounge serie van Piet Boon is een monumentale baken van rust in iedere buitenruimte. Geniet van gezelligheid van vrienden en familie terwijl je wegzinkt in de zachte kussens. De heldere lijnvoering met stevige armleuningen geven de fauteuils, banken en ligbedden extra comfort.

Lounge en meer

Met de Lars serie maakt u uw buitenruimte compleet, er kan gekozen worden uit 8 verschillende elementen; de Fauteuil, de Loveseat, de Bank, het Daybed (center, link, recht) en de salontafel in 2 afmetingen. Door deze elementen kan er in elke tuin, patio, dakterras of balkon een passende lounge set worden gesitueerd.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw tuin inrichten met de Lars fauteuils combineren met de bank, die om de ruime coffee table positioneert.

De Lars serie van Piet Boon is gemaakt van hoogwaardig Teakhout. Dit onbehandeld teakhout zal in de loop van de tijd vergrijzen naar een platina grijze kleur. Uw lounge set zal daardoor een prachtig element worden in uw buitenruimte.