Waddinxveen geniet van de Solpuri loungebank

Eigentijds design met comfortabele kussens, dat is de nieuwe Caro serie van Solpuri.

Waddinxveen relaxt op Solpuri

Dit voorjaar hebben wij bij een prachtige woning in Waddinxveen een Solpuri Caro lounge serie afgeleverd. Deze royale set bestaat uit een heerlijke hoekopstelling en twee prachtige fauteuils. De frames van zowel de loungebank en de bijzettafel zijn in de zelfde kleur antraciet uitgevoerd. De kussens op de loungebank zijn uitgevoerd in drie verschillende blauw tinten, die prachtig met elkaar combineren.

De Solpuri Grid bijzettafel is uitgevoerd met een HPL-3D blad dat een voelbare 3D structuur heeft. HPL is goed weerbestendig en is daarnaast ook water-, vloeistof, vlek- en UV-bestendig. Ideaal voor de buitenruimte!

Maatwerk beschermcovers

De maatwerk beschermcovers van Solpuri zijn ideaal voor u tuinmeubelen. Naast dat zij prachtig om de tuinmeubels passen beschermen deze covers uiteraard ook tegen vele weersomstandigheden en vervuiling van bovenaf. Daardoor blijven de tuinmeubelen extra lang mooi.

Caro in uw tuin?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Caro serie en hoe de Caro in uw tuin kunt worden toegepast. Kom langs of neem contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder.

Share Project :