Tuininrichting en terrasadvies in Rotterdam

Eind 2018 kregen wij een aanvraag uit de buurt van Rotterdam om een terras inrichting te maken. Zodat deze bewoners er in 2019 van de eerste (voorjaars-) zonnestralen kunnen genieten.

Moodboard Terrasinrichting en Advies Rotterdam

Tuin make-over

De bewoners vonden het de hoogste tijd om hun verouderde tuin een make-over te geven. Het gazon, de borders en het kleine terras waren aan vervanging toe. Het onderhoud nam veel meer tijd in beslag, waardoor de tuin meer een last dan een genot werd. De opdracht voor ons was het maken van een onderhoudsvriendelijke tuin. Met meer ruimte om te kunnen relaxen en te genieten aan de rand van Rotterdam.

Lounge terras in Rotterdam

Het terras hebben wij mogen aankleden met een prachtige Royal Botania Ninix Loungeset gecombineerd met de Tea Time bijzet tafels. Door gebruik te maken van rustige kleuren creëren wij zo een tijdloze ambiance en dit in combinatie met onderhoudsvriendelijke beplanting. Het resultaat mag er zijn.

Wist u dat..

Royal Botania bestaat uit een riante collectie van elementen en mogelijkheden, hieronder een aantal interessante feitjes over de in dit project geleverde Ninix en Teatime.

  • Naast de Ninix Lounge serie er ook een Ninix serie bestaat met o.a. prachtige eettafels;
  • Kussens voor in de stoel en de bank in tientallen kleuren verkrijgbaar zijn;
  • Het frame van de Ninix lounge serie in verschillende kleuren verkrijgbaar is;
  • Tea Time bijzettafels in verschillende maten en kleuren leverbaar zijn;
  • Wij voor elk formaat tuin en of balkon een prachtig ontwerp en terrasadvies kunnen maken.

Vernieuwd aanbod!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuininrichting? Wij adviseren u graag! Kom langs en ontdek alles over Royal Botania of één van de andere fraaie merken uit ons uitgebreide aanbod.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.