Royal Botania - Tuinverlichting - Bullet

De verlichtingsarmaturen van Royal Botania staan bekend om kwaliteit en het unieke design. Zo ook de karakteristieke Bullet serie van Royal Botania. De Bullet kenmerkt zich aan het eigentijdse design van het verstelbare verlichtingsarmatuur, lijkend op een waterdruppel die op een plaat valt. De verlichting serie is leverbaar in 2 varianten een lage (Ground) en een hoge (Spike) model. Die beide nog in hoogte verstelbaar zijn.

Bullet Spike

De staande lamp Bullet Spike van Royal Botania is ideaal om vanaf een hogere positie uw tuinpad te verlichten. De lamp komt +/- 110 cm boven het maaiveld uit en kan tevens in hoogte worden versteld. De hoek van het armatuur kan worden versteld in verschillende posities.

Bullet Ground

De Bullet Ground is het lage model van de staande lamp. Deze lamp verlicht de tuinpaden op een lagere positie en creëert strijklicht over de verharding heen. Dit model steekt +/- 40 cm boven het maaiveld uit en kan daarnaast nog in hoogte worden versteld. Net als de staande model kan het armatuur worden verteld.

Zinc of Antique Brass

Deze eigentijdse serie is leverbaar in een Zinc of Antique Brass variant. Het armatuur dat uitgevoerd is in Zinc wordt vervaardigd van een hoogwaardig zink legering. Door de verzuring van zinkoxide zal het armatuur van de witte afzetting veranderen naar een mooie donkergrijze platina kleur.

Het Antique Brass armatuur is vervaardigd van een mengsel van koper en zink dat in zuur is ondergedompeld. Hierdoor heeft de lamp een verouderde en donkergrijze kleur bij levering.

Troeven

De Bullet serie is in het lage (ground) en hogere (Spike) model leverbaar in het zink en in het Antique Brass.

  • Uitgevoerd met GU10 fitting
  • Kiezen van een eigen licht sterkte door GU10
  • IP55
  • Verstelbare lichtbron
  • In hoogte verstelbaar

Combineren met Beamy serie

De karakteristieke Bullet serie kan worden toegepast in klassieke maar ook in moderne tuinen. Dit armatuur is uitstekend te combineren met het muur model van de Beamy (Wall). De Beamy serie is tevens leverbaar in Zink en Antique Brass variant.