Royal Botania - Tuinverlichting - Spiky

De verlichtingsarmaturen van Royal Botania staan bekend om kwaliteit en het unieke design, waar van de Spiky serie van Royal Botania Lighting collectie er een van is. Deze serie is verkrijgbaar in 3 modellen: Spiky (staande lamp), Spiky Ground (lage staande lamp) en Spiky Lounge (terraslamp).

Deze lampen serie van Royal Botania kenmerkt zich aan het minimalistische design wat vanuit de staander doorloopt in het verlichtingsarmatuur. Door de minimalistische vormgeving gaat de lamp op een natuurlijke manier op in de omgeving. Tegelijkertijd zorgt deze lamp ervoor dat uw tuinpaden sfeervol worden verlicht.

Spiky

De staande lamp Spiky van Royal Botania is ideaal om vanaf een hogere positie uw tuinpaden te verlichten. De lamp komt +/- 80 cm boven het maaiveld uit en kan tevens in hoogte worden versteld. De hoek van het armatuur kan worden versteld in verschillende posities.

Spiky Ground

De Spiky Ground is het lage model van de staande lamp. Deze lamp verlicht de tuinpaden op een lagere positie en creëert strijklicht over de verharding heen. Dit model steekt +/- 25 cm boven het maaiveld uit en kan daarnaast nog in hoogte worden versteld. Net als de staande model kan het armatuur worden verteld.

Spiky Lounge

De Spiky Lounge is een subtiele maar vooral een sfeervolle terraslamp. De lamp is een musthave voor in uw tuin of onder uw buitenverblijf. Dit model is ideaal al leeslamp waar door u heerlijk onder genot van een kop koffie of wijntje een boek en/of magazine kunt lezen. Deze stabiele driepoot heeft een hoogte van +/- 100 cm.

Troeven van de Spiky

De armaturen van deze serie zijn vervaardigd van ‘Antique Brass’. Dit is een mengsel van koper en zink dat in zuur is ondergedompeld. Hierdoor heeft de lamp een verouderde en donkergrijze kleur bij levering.

  • PowerLED
  • Warm White (2700K)
  • 3 Watt
  • Antique Brass
  • IP65
  • Hoogtes; van 25 tot 100 cm

Royal Botania Spiky serie