Organix Lounge

De Organix lounge serie van Royal Botania lijkend op een luxueus eilanden groep midden in de Atlantische Oceaan. Deze nieuwe lounge serie is volledig modulair waardoor u, uw eigen eilanden groep kunt creëren in uw buitenruimte. Gaat u voor een knusse lounge in het groen. Of voor een royale lounge aan het heerlijk verwarmde zwembad?

Organix Lounge

Lounge eilanden

De eigentijdse Organix lounge heeft 11 verschillende basis frames. Deze antraciete frames zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Elk element heeft zijn eigen vorm dat uitloopt van organische rond tot maanvormig. Uniek is dat op alle 11 de basis elementen een comfortabel zitkussens worden toegepast. De kussens kunnen in een groot scala aan luxe stoffen worden uitgevoerd. Gaat u voor een stoere eigentijdse Sunbrella stof of toch voor een heerlijk zachte velvet? De stijl vanuit uw interieur kunt u hierdoor gemakkelijk mee naar buitenruimte nemen. Daarnaast creëert u gemakkelijk een bijzettafel door te kiezen uit een keramische top. Die op vier verschillende elementen kan worden geplaatst.

Modulaire rugkussen

Ideaal zijn de rugkussens van de Organix. Deze zijn namelijk leverbaar in 3 verschillende radiussen, hierdoor kan elke hoek worden voorzien van een (arm-) leuning. Door speels te combineren met deze elementen kunt u bijvoorbeeld een knusse 2-seater bank, royaal zit eiland of romantische daybed creëren. Als u uw lounge bank af stijlt met prachtige decoratie sierkussens verhoogt u het zit- en/of lounge comfort.

Sfeer op uw terras

Stijl uw terras af met de prachtige accessoires van Royal Botania. Kies voor een van de luxe buitenkleden ‘Outdoor Rugs’ van Royal Botania. Die geknoopt zijn van hoogwaardig Sunbrella stof. Om meer sfeer in de avonduren te creëren kun u kiezen uit de verschillende verlichtingsarmaturen die leverbaar zijn op 230V of solar (zonnepanelen). Dan worden u lampen automatische opgeladen tijdens de zonnige dagen.